Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet Personeli Memnuniyeti ve Çalışma Stratejisi Bilgilendirme Toplantısı yapıldı

Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt başkanlığında “Personel Memnuniyeti ve Çalışma Stratejisi Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.

Erzincan İl Emniyet Müdürü

Erzincan Belediyesi çok amaçlı salonda gerçekleştirilen toplantıya İl Emniyet Müdür Yardımcılarımız, Birim Amirleri ve İl Emniyet Müdürlüğü personelleri katıldı.

Emniyet teşkilatının bir ferdi olmaktan her zaman onur duyduğunu ifade ederek konuşmasını yapan Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt; Teşkilatımız için birlik, beraberlik ve dayanışmanın çok büyük önem arz ettiğini ve huzur olmayan yerde başarının da yakalanamayacağını söyledi.

Göreve başladığı ilk günden itibaren kapısının personelimize her daim açık olduğunu vurgulayan Kurt; personelimizin daha iyi, konforlu şartlarda görev icra edebilmesi ve moral, motivasyonunun yüksek tutulabilmesi amacıyla yapılan faaliyetleri ele alarak önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalar ve projeler hakkında bilgilendirmeler ve değerlendirmelerde bulundu.

Ayrıca kısa süre içerisinde yapımına başlanacak olan İl Emniyet Müdürlüğü yeni Ana Hizmet Binası, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Özel Hareket Şube Müdürlüğü binaları ile Polis Merkezi Amirliği binalarının Projeleri ile ilgili bilgiler paylaşan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, yapılan çalışmalar neticesinde Emniyet Müdürlüğümüz envanterinde bulunan modeli düşük araçların tamamının değiştirilerek bunların yerine daha donanımlı araçların, personelimizin ve halkımızın hizmetine sunuldu” dedi.

İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’un toplantıya katılım sağlayan personeller ile fikir alış verişinde bulunmasının ardından personellere görevleri ile talimatları vererek başarı dileklerinde bulunması ile sona erdi.