Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ’ de tek millet iki devlet 100. Yıl konseri

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde Cumhuriyetin 100. Yıl coşkusu devam ediyor. Cumhuriyetin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde sanatçılar Doç. Dr. Naibe Şahmammadova ve Vusale Qubadova tarafından konser verilecek.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde

Cumhuriyetin 100. yıl etkinlikleri kapsamında, sanatseverler 2 Kasım Perşembe (yarın) saat 19.00’da Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde unutulmaz bir müzikal deneyim yaşayacak.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan konserde sahne alacak isimlerden Azerbaycan Milli Konservatuarı’ndan Doç. Dr. Naibe Şahmammadova bu gerçekleşecek olan konsere tüm halkı davet etti.

Sanatçı Naibe Şahmammadova, heyecanla beklenen etkinlikle ilgili olarak şunları söyledi: “Türk Cumhuriyetinin 100. yılını coşkuyla kutlayacağımız bu özel konserde yer alacak olmanın gururunu yaşıyorum. Bu anlamlı etkinlikte sahne alacak olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum ve sanatseverleri bu benzersiz deneyimi paylaşmaya davet ediyorum. Bu özel gecede bizi yalnız bırakmayan herkese ve Rektör Akın Levent’e nazik daveti için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.