Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EBYÜ’ de okuyan yabancı uyruklu öğrenciler OSB’ deki firmaları ziyaret etti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Çevre, Kent ve Bölgesel Kalkınma Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından geliştirilen ve uygulanan teknik destek projesi çerçevesinde Erzincan’da eğitim alan Türk ve yabancı uyruklu öğrencilere yönelik dış ticaret eğitimi gerçekleştirildi.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi

Erzincan’da üniversite-sanayi iş birliğini artırmak amacıyla Erzincan Organize Sanayi Bölgesi ile Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi arasında yapılan çalışmalar kapsamında firma ziyaretleri ile nitelik kazanmaya devam ediyor.

32 saatlik “Dış Ticaret Eğitimi ”ne katılan Türk ve yabancı uyruklu toplam 40 öğrenci, sertifika almaya hak kazandı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde okuyan yabancı uyruklu öğrenciler Organize sanayi Bölgesinde Meyve suyu ve Aroması İmalatını yapan Tunay Gıda AŞ. ,çelik mutfak araçları üretimini yapan Netlon Mutfak Araçları Şti. ve tekstil imalatında bulunan ATT Tekstil ve ENKAY tekstil firmalarını ziyarette bulundular.

Ziyarette, Türkiye’nin aydınlık geleceği olan öğrencilere kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade eden firma yetkilileri, öğrencilerin tüm sorularına içtenlikle yanıt verdiler.