Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doç. Dr. Yakup Gülnahar Meslek Tanıtımı Seminerinde Öğrencilerle Buluştu

Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi tarafından Meslek Tanıtım Semineri düzenlendi. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere yönelik düzenlenen seminerde Diş Hekimliği meslek kazanımları anlatıldı, öğrenciler merak ettiklerini öğrendi.

Erzincan Mustafa Doğan Anadolu

Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Meslek Tanıtım Seminerinin konuğu Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız ve Çene Cerrahisi Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yakup Gülnahar oldu. Gülnahar seminerde deneyimlerini ve kazanımlarını öğrencilerle paylaştı.

Diş hekimliği bölümü için gerekli nitelikleri ve okutulan dersleri öğrencilerle paylaşan Doç. Dr. Yakup Gülnahar, “Diş Hekimliği 5 sene süren bir eğitim. Üniversiteye göre değişmekle birlikte 3. senenin 1. ya da 2. döneminde de hasta bakmaya başlıyorsunuz. Bittikten sonra kariyerinize istediğiniz gibi devam edebiliyorsunuz. Mezun olduktan sonra tamamen kendi işinizi yapacaksınız” dedi.

Seminer sonunda Erzincan Mustafa Doğan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sadi Alkan tarafından Doç. Dr. Yakup Gülnahar’a plaket takdim edildi.