Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhur İttifakı adayı Bekir Aksun oyunu kullandı

Erzincan’da Cumhur İttifakı adayı Bekir Aksun oyunu kullandı. Erzincan’da sabah saat: 07.00’da başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00 da sona eriyor.

Erzincan’da Cumhur İttifakı adayı

Seçim süresinde gece gündüz çalışma yaparak vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı adayı Aksun beraberinde eşi ve partililer ile birlikte geldiği Bahçelievler İlkokulunda oyunu kullandı.

SÖZÜN MİLLETTE OLDUĞU GÜN BU GÜN

Erzincan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı oyunu kullanmak üzere Bahçelievler ilkokuluna eşi, Cumhur İttifakı ortakları ve partililer ile birlikte geldi. Bekir Aksun Oyunu kullanmak üzere gelen seçmenler ve sandık görevlileri ile tokalaştı. 1040 nolu sandıkta oyunu kullanan Cumhur İttifakı Belediye başkan adayı Bekir Aksun kısa bir değerlendirme konuşması yaptı. Aksun; “Öncelikle seçimin ülkemize, milletimize ve Erzincan’ımıza hayırlı olması temennisinde bulundu. Aksun; yaklaşık 4 aydır koşuşturduk, artık sözün millette olduğu gün bu gün, vatandaşımızın verdiği karara saygımız sonsuzdur. Memleketin problemlerini çözme noktasında yol yürümek için başladık. Geldiğimiz son noktada vatanımıza milletimize hayırlı olsun” dedi.

Cumhur İttifakı adayı Bekir Aksun’ a AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti İl başkanı, MHP il başkanı, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat üyeleri de eşlik ettiler.