Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çakır; “Erzincan’da değişim zamanı”

Esnaf ziyaretleri ve mahalle buluşmalarına devam eden bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır, 31 Martta yapılacak olan yerel seçimler için destek istemeye devam ediyor.

Esnaf ziyaretleri ve mahalle

Yeni sanayi sitesi esnafına ziyaretlerini gerçekleştiren Çakır, Fatih mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Burada bir konuşma yapan bağımsız Belediye Başkan adayı Yüksel Çakır; Şehrimiz için ve ülkemizdeki bütün şehirler için 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirecek olan seçimlerin beraberinde hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ediyorum.

Bu seçimlerin insanımızın hak ettiği yerel yönetimler ve yerel yönetim hizmetlerine vesile olmasını diliyorum. Erzincan da bilindiği üzere son başvuru tarihi olan 20 Şubat 2024 de hemşerilerimizin Erzincan’daki tüm kent sakinlerinin arzuları, istekleri, doğrultusunda burada gerçekleşecek seçimde ortaya çıkan adaylıklarla rekabetin kalitenin artması yönündeki arzuları dikkate alarak sizlerin ve onların sesi olmak için son gün yaptığımız başvuru ile birlikte Erzincan’da ilk kez belediye başkanlığı seçimine bağımsız bir aday olarak başvurduk. Çünkü bu yarışta kırmak yok bu yarışta incitmek yok dargınlık yok bu yarışın sonunda herkes şehrimiz için ekibi ile birlikte ortaya koyacağı projeler ve sizlerin ihtiyaçlarını karşılayacak olan yöneteceği fikirlerle birlikte Erzincan’ın daha da ileriye gitmesine ekiple birlikte Erzincan belediyesinde çalışan arkadaşlarla birlikte katkı sağlayacak.

20 Şubat’ta bizim aday oluşumuz ile birlikte Erzincan’da değişim başladı. Bunu görmekten dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz. Çünkü bu değişimle beraber herkesin bir şekilde kendini gözden geçirdiği bugüne kadar yapılan hizmetlerin vatandaş nazarında muhasebesinin yapılmaya başlandığını ve özellikle katılımcı belediyecilik anlayışında artık mahallelere Erzincan’ın en uç noktalarına herkesin giderek hemşerilerimizin fikirlerini düşüncelerini almaya başladığını görüyoruz. Bu bizleri çıktığımız bu yarışta sebep olduğumuz bu değişimle birlikte çok mutlu etmeye başladı. Çünkü bugünden kazanmaya başladıysak 31 Mart’ta gerçekleşecek değişimle birlikte Erzincan İnşallah hak ettiği hizmetlere birer birer kavuşmaya başlayacak.

Bizler Erzincan’ın 72 Mahallesi ile Erzincan’da yaşayan tüm kent sakinleri ile birlikte Erzincan Belediyesi’nde çalışan bütün kardeşlerimizle birlikte büyük bir aileyiz ve bugüne kadar nasıl birlikte aştıysak bundan sonra bunları teker, teker aşacak birlikteliğe beraberinde hoşgörüye ve güce sahibiz biz. Biz Türkiye’nin birçok yerinde yapılmaz iken biz Erzincan’da hayvan barınağı ve insanların ailelerin çocuklarını götüre bilecekleri mini bir hayvanat bahçesi yapmıştık. Orada sosyal tesis yapmıştık güzel vakit geçirilsin diye ancak oradan geçerken baktım ki yerinde yerler esiyor ye ila yeksen olmuş. Erzincan’da biz kaldırımların düzene sokulması seyyar satıcıların belirlenen noktalarda satışlarını yapması beraberinde binaların tabelalarının düzenlenmesi buna benzer büfelerin taksi duraklarının yapılan muhtar evleri ile hizmet veren binaların bir düzen içerisinde sizlere hizmet vermesini hiç kimsenin keyfi olarak kaldırımları işgal etmemesi yayalara verilmesi veya kimsenin bir izin almadan özellikle kaldırımları işgal edecek kapalı mekânların oluşturulmasının önemini biz kapatmıştık.  Esnaflarımızın fedakârlıklarıyla düzene sokmuştuk. Şimdi sizlere soruyorum 10 yıl önce bu çalışmanın yerinde yerler esiyor mu esmiyor mu diye konuştu.