Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu bayram Türkiye, Erzincan kokacak

Uzun zamandır Erzincan pazarında bulunan ve Erzincan’a özgü üretilen kolonyaları ile Erzincanlıların takdirini toplayan ve yoğun ilgi gören ürünler Bayram öncesinde Sadem Ticaret tarafından satışa sunuluyor.

Uzun zamandır Erzincan pazarında

Büyük övgü gören ve yoğun alıcısı bulunan ürünlerin Erzincan Üzüm kolonyası, Munzur Buz kolonyası ve Refahiye Sarıçam kolonyası ile üç çeşit Erzincan’a özgü kokular olduğunu belirten Sadem Ticaret yöneticisi ürünler ile ilgili yaptığı özel açıklamasında; Erzincan’a özgü ve Erzincan’a has ürünlerden üretilen ve yoğun ilgi gören Erzincan İlimize has kolonyaların Sadem Ticaret olarak çeşitlerini artırmayı düşünüyoruz. Şu ana kadar ürünlerimizi kullanan müşterilerimiz çok memnun kaldıklarını ifade ediyorlar. Bu memnuniyetlerine sessiz kalmamak adına bizlerde ürünlerimize çeşitlilik katmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Özellikle üzüm kolonyasına ilginin çok fazla olduğu belirtilen yönetici açıklamasının devamında; Üzüm kolonyamızın dikkat çekici bir kokusu var ve insanlar tarafından da gayet beğenilen bir ürün. Erzincan Üzüm Kolonyası, Munzur Buz Kolonyası ve Refahiye Sarıçam kolonya çeşitlerimizi uzun süredir satışını yaptığımız ürünler. Bu ürünlerimiz birçok esnaf ve şehirlerarası dinlenme tesislerinde de yerini almaya başladı. Müşterilere kolaylık olması noktasında aynı zamanda internet satışlarımızda mevcut ve satışları devam etmekte”