Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Birlikte Başaracağız

Erzincan 1. Amatör lige maçlar oldukça çekişmeli geçerken gurubun iki iddialı takımı arasında Refahiye ilçe stadyumunda oynanan Yeşil Refahiye spor Gurup lideri Tercan 17 Şubat sporu 3-0 mağlup etti.

Erzincan 1. Amatör lige

Erzincan 1. Amatör lige maçlar oldukça çekişmeli geçerken gurubun iki iddialı takımı arasında Refahiye ilçe stadyumunda oynanan Yeşil Refahiye spor Gurup lideri Tercan 17 Şubat sporu 3-0 mağlup etti.

Erzincan 1. Amatör kümenin iddialı takımlarından Yeşil Refahiye spor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı gurup lideri Tercan 17 Şubat Sporu ilk yarısı 1-0 tamamlanan mücadelenin sonunda 3-0 mağlup etti.

Mücadeleye oldukça istekli başlayan Yeşil Refahiye spor 24. Dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden 5 dakika sonra yeşil Refahiye sporun bulduğu gol faul gerekçesiyle sayılmayınca devre 1-0 Yeşil Refahiye sporun üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıda güzel futbolunu sürdüren Yeşil Refahiye spor 65 ve 80. Dakikalarda bulduğu iki gol ile mücadeleden 3-0 gibi ne t skorla tamamlayarak puanını 24 etti. Yeşil Refahiye spor son hafta maçında İliç spora konuk olacak

MAÇA İLGİ BÜYÜKTÜ

Refahiye ilçe stadyumunda oynanan Yeşil Refahiye spor, Tercan 17 Şubat mücadelesini izleyen, 3. Lige yükselen Refahiye sporun yöneticisi olan ve AK Partiden Refahiye ilçe belediye başkan adayı olan Çakmak Paçacı takımın her zaman yanında olduğunu belirtti. Devre arasında soyunma odasına giderek futbolcuları ve teknik heyeti tebrik eden AK Parti Refahiye ilçe belediye başkan adayı çakmak; bende futbolun içinden geldim.. Refahiye sporu 3. Lige taşıdık. Sizlerde oldukça başarılısınız. Futbolun içinden biri olarak Belediye başkanlığını kazandığım takdirde inşallah birlikte Refahiye sporumuzu çok daha güzel yerlere getireceğiz. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Haber: Hasan Çakmak