Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bekir Aksun seçim çalışmalarına devam ediyor

Cumhur İttifakının Erzincan Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun, seçim çalışmalarına çok yoğun bir şekilde devam ediyor. Başkan Aksun çalışmaları kapsamında gündüzleri esnaf ve vatandaş ziyareti, akşamları ise mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geliyor.

Cumhur İttifakının Erzincan Belediye

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilat mensupları ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Erzincan’da vatandaşları ziyaret ederek yerel seçimde desteklerini istiyor.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Erzincan Belediye Başkanlığı için AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak adayı olan mevcut Belediye Başkanı Bekir Aksun seçim çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında Kavakyolu Yerleşkesi, Keklikkayası Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelindi.

Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen programa Belediye Başkanı Bekir Aksun, AK Parti İl Başkanı Çetin Özyurt, MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, AK Parti ve MHP Parti yöneticileri, Meclis üyesi adayları ile mahalle sakinleri katıldı.

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Bekir Aksun yaptığı konuşmasında şunları ifade etti; “Bakanlıklarıyla, Valilik ile işbirliği yaparak, neleri başarabilirizin projelerini ortaya koyarak hep birlikte güç birliği yapıp yarınlarımızı daha mutlu, daha huzurlu, daha emin adımlarla ilerleyebileceğimizi hem keşfedebiliriz hem de gerçekleştirebiliriz. Bunlar sizlerle mümkün.

Birbirimizle sımsıkı el ele verirsek bu şehirde birçok şeyi başarabilir ve önümüzdeki yıllarda refah payı artmış, kendinden emin, çocukları cıvıl cıvıl, aileleri mutlu huzurlu olan bir yuva sahibine mutlaka kavuşturmamız gerekiyor. Bizler Cumhur İttifakının mensupları olarak Erzincan’da bugün ayaktayız ve verilecek olan görevin taliplileri olarak bir aradayız.

Sımsıkı birbirimize sarılmalıyız. 73 mahallede yaşayan hiç bir insanımızın diğerinden farkı olmadığının biz bilincindeyiz sizler de aynı bilinçle, aynı kardeşlik ruhuyla birbirinize hem hal olmanız, sarılmanız gerekiyor. Bu iradeyi koyabileceğinizden hiçbir şüphem yok bugün burada bu iradeyi siz gösterdiniz bizlerde minnettarız sizlere.”