Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun ve MHP teşkilatından EGC’ ye ziyaret

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle MHP teşkilatı ile birlikte Erzincan Gazeteciler Cemiyetinde gazeteciler ile bir araya geldi.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir

Erzincan Gazeteciler Cemiyetine ziyarette 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan MHP Erzincan İl Başkanı Bilgehan Çağrı, basının medyanın önemini iyi biliyoruz. Bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı da mutluyuz. Buradan doğru, ilkeli, tarafsız üniter yapı ile problemi olmayan tüm gazetecilerin gününü tekrar kutluyorum” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle, günün anlam ve önemine değinen Başkan  Aksun şu ifadelere yer verdi:” Erzincan Belediyesi olarak  çalışan gazetecilerimizin yapmış oldukları kıymetli görevlerinin bilinci ile daha güzel yarınları oluşturacağımız inancıyla tüm gazetecilerin gününü kutluyorum “dedi.

Erzincan Gazeteciler Cemiyetindeki ziyarete Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un yanında MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan, Merkez İlçe Başkanı Erdem Çakırbay ve Kadın Kolları Başkanı Şeyda Nur Adıgüzel’de katılım sağladı.