Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Aksun İtfaiye Haftasını kutladı

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan “İtfaiye Haftası” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, İtfaiye çalışanlarının müdahale ettikleri olaylar karşısında göstermiş oldukları gayretin her türlü takdirin üstünde olduğunu belirtti.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir

Belediye Başkanı Bekir Aksun yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi; “Geçmişi yüzyıllara dayanan ve bugün yıldönümünü kutladığımız itfaiye teşkilatımızın çalışmalarında büyük bir özveri ve fedakârlıklarla vatandaşlarımız ve diğer canlıların yardımına koşan İtfaiye personeline teşekkür ediyor, bu anlamlı haftalarını kutluyorum.

İtfaiye teşkilatımız, her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını gözlerini bile kırpmadan tehlikeye atarak, ailelerini geride bırakıp zaman kavramı gözetmeksizin çalışmaktadır. Modern teçhizat ve personeli ile sadece yangınlarda değil, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için 24 saat canla başla çalışan İtfaiye teşkilatımız, kutsal bir vazife ifa etmektedir. Karşılaştıkları olaylar karşısında göstermiş oldukları gayret her türlü takdirin üzerindedir.

Bu vesile ile vatandaşlarımız için gece gündüz demeden, 24 saat boyunca her koşulda görevi başında olan, başta Erzincan Belediyesi İtfaiye mensupları olmak üzere bu hayati sorumluluğu büyük bir gayret göstererek üstlenen tüm İtfaiyecilerimizin haftasını kutluyor, kazasız belasız çalışmalar diliyorum.” dedi.