Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başhekimden bayram öncesi hasta ziyareti

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ve hastane yöneticileri yaklaşan Kurban Bayramı öncesi Acil Servis ve yataklı servisleri ziyaret ettiler.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim

Hastaları tek tek ziyaret ederek ilgilenen ve geçmiş olsun dileğini ileten Başhekim Prof. Dr. Kuyrukluyıldız, hasta yakınlarından ve personellerinden hastaların durumu hakkında bilgi aldı.

Ziyarette hastalar ile yakından ilgilenen Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız “Bayram tatili süresince hastanemizin acil servis ve yataklı servislerinde halkımıza 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti vermeye devam edeceğiz. Özellikle acil servislerimize başvuran hasta sayılarında artış olabileceği öngörüsü ile gerekli tedbirlerimizi almış bulunuyoruz. Kaliteli ve sürekli sağlık hizmeti sağlamak ve artan talebi yanıtlayabilmek için yönetim ekibimiz ve sağlık çalışanlarımız ile birlikte koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Tedavi gören hastalarımıza acil şifalar; mesai arkadaşlarımıza ise kolaylıklar diliyorum. Tüm hemşerilerimizin kurban bayramlarını kutluyorum” açıklamasında bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren hasta ve hasta yakınları da Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız’a bu anlamlı ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek bayramlarını tebrik ettiler.