Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başhekim Kuyrukluyıldız’dan hastane birimleri ve hastalara ziyaret

Poliklinik hizmetleri, yoğun bakım üniteleri ve acil servisleri ziyaret ederek hastalarla yakından ilgilenen Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, sağlık personellerinin daha özverili olmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak kolaylıklar diledi.

Poliklinik hizmetleri, yoğun bakım

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sunulan sağlık hizmetlerini rutin olarak yerinde değerlendiren Başhekim Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, hastane yönetimi ile beraber, poliklinik hizmetleri, yoğun bakım üniteleri ve acil servisi ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında hasta ve hasta yakınlarının talep ve isteklerini dinleyen, misafirlerle yakından ilgilenen Başhekim Kuyrukluyıldız, Bizler sağlıkçılar olarak sahada hasta ve hasta yakınlarının yanında yer alıp, onların tedavilerinin takipleri olsun daha kaliteli bir sağlıklı yaşam sürmeleri anlamında gayret ediyoruz. Biz ekibimizle birlikte sahada tek idareci olarak değil hastalarımızın hastaneye yatırılış sebepleri ve tedavileri hakkında hekim arkadaşlarla istişare ederek tedavi süreçleri hakkında bilgi alıyoruz. Hastalarımızın kendilerini evlerindeki rahatlıkta hissetmelerini ve güven altında olduklarını bilmelerini istiyoruz. Tüm hastalarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Mesai arkadaşlarının da taleplerini değerlendiren Başhekim Kuyrukluyıldız, özellikle hastalar ile iletişim konusunda sağlık personellerinin daha özverili olmaları yönünde tavsiyelerde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.