Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ASP kuruluşlarında kalan çocuklar doyasıya eğlendi

Eğitim Öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, Aile ve Sosyal Hizmetler il müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalan çocuklar için Ekşisu mesire alanında piknik ve eğlence programı düzenlendi.

Eğitim Öğretim yılının sona

Programa Erzincan Aile ve Sosyal Hizmetler il Müdürü Serdar Demirci, İl Müdür Yardımcıları, Kuruluş Müdürleri ve çocuklar katıldı.

Çocukların stresten uzak doğa ile baş başa zaman geçirmeleri, sorumluluk ve çevre bilincinin artırılması için düzenlenen piknik ve eğlence programında çocuklar doyasıya eğlendi. Halat çekme, çuval yarışı, yumurta taşıma gibi oyunların oynandığı piknikte çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. 

Piknik programında çocuklarla bir süre sohbet eden İl Müdür Demirci, okulların yaz tatili dolayısıyla sizler için piknik ve eğlence programı düzenledik. Tatil süresince dönem dönem sizler için bazı etkinlikler düzenleyeceğiz, sizlerden tatilinizi iyi değerlendirmenizi ve bol bol kitap okumanızı istiyorum dedi. 

Haftanın ilk gününü kuruluşlarda kalan çocuklarla birlikte geçirmenin kendileri için memnuniyet verici olduğunu söyleyen il müdürü Serdar Demirci konuşmasının devamında; doğanın içinde aile ortamında ve çocuklarla çocuk olarak sadece bir piknik değil unutulmaz bir gün yaşadık. Hem çocuklarla çocuk olduk hem de onların gülen gözlerindeki ışıkla bizler de aydınlandık. Bu güzel programda emeği geçen birimlere ve yöneticilerime teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz ve bu ailenin güzelliklerini bu şekilde paylaşarak farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz” dedi.