Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aksu; "Genel kurulda aday değilim"

Erzincan Milliyetçi Hareket Partisi ( MHP) İl Başkanı Salih Aksu görevinden istifa edeceğini duyurdu. Aksu, ‘Dün de ülkücüydük bugün de ülkücüyüz yarın da ülkücü olarak liderimizin emrinde bir adım gerisinde davamızın yolunda ebediyete kadar hizmet edeceğim’ dedi.

Erzincan Milliyetçi Hareket Partisi

Erzincan Milliyetçi Hareket Partisi il binasında yapılan basın açıklamasında Aksu şunları kaydetti: I Aralık 2018 tarihinde Genel Balkanımız Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin Takdiri ile il başkanlığına atandığım günden bu güne kadar bu şerefli görevi yapmaklaydım. Bu süre içerisinde;
31 Mart 2019 da yapılan yerel seçimlerinde 1 11 Belediye Başkanlığı, 3 İlçe Belediye Başkanlığı. 1 Belde Belediye Başkanlığı ve 6 II Genel Meclis üyeliği kazandık. 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde partimizin oyunu yüzde 19’a yükselttik. Menfaatsiz, hesapsız, kendimizi değil partimizi düşünerek birlik ve beraberlik içerisinde insan ayrımı yapmadan ilimize ve Davamıza hizmet ettik.Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey efendiye teşekkür ediyorum. Bu görevde beni destekleyen, y ol arkadaşlığı yapan yönetim kurulu arkadaşlarıma, merkez ilçe ve ilçe başkanlarıma, yöneticilerimize, kadın kollarına, ülkü ocaklarına, sivil toplum kuruluşlarımıza, delegelerimize ve üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

Bu kutlu davada dünde Ülkücüydük, bugün de Ülkücüyüz, yarın da Ülkücü olarak Liderimizin emrinde, bir adım gerisinde davamızın yolunda ebediyete kadar hizmet edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yapılacak olan Genel Kurulda aday olmayacağımı buradan siz değerli Basın mensupları aracılığı ile belirtiyorum. Sancağımızı lekesiz devredeceğim arkadaşıma şimdiden başarılar diliyor,Teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.Ne Mutlu Türk’üm Diyene!’’ dedi.