Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Erzincan İl Başkanlığında bayrak yeniden Şireci'de

14 Mayıs 2023 Milletvekilli seçimlerinde AK Parti İl Başkanlığından istifa ederek AK Parti Erzincan 2. Sıra milletvekili adayı olan Mehmet Cavit Şireci Genel Merkez tarafından yeniden il başkanlığına atandı.

14 Mayıs 2023 Milletvekilli

AK Parti Erzincan İl Başkanlığı görevine düzenlenen törenle yeniden Mehmet Cavit Şireci getirildi.

Erzincan AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen törene Erzincan AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman, Erzincan AK Parti önceki dönem Milletvekili Burhan Çakır, Erzincan AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Erzincan AK Parti önceki dönem İl Başkanı Çetin Özyurt, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, parti yöneticileri ve üyeler katıldı.

AK PARTİ DOSTLUĞUN, VEFANIN, KARDEŞLİĞİN PARTİSİDİR

Gerçekleştirilen programda İlk olarak konuşmasını yapan Çetin Özyurt konuşmasında: ‘ AK Parti kurulduğu günden bugüne tüm seçimlerde başarıyla çıkmıştır. Son seçimde de Erzincan’da ve ülkemizde zaferi göğüsledik. AK Parti dostluğun, vefanın, kardeşliğin partisidir. Bu yolda bize verilen görevi iyi bir şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz ve çalışmaya da ilk günkü aşkla devam edeceğiz.  Seçim sürecinde bize verilen görevi ekibimizle yürüterek büyük bir coşkuyla yerine getirdik. Bu süreçte şahsım adına destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Tekrardan  AK Parti Erzincan İl Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Cavit Şireci’ye başarılar diliyorum’ diye konuştu.

SİZLERLE BİRLİKTE OLMAYA YA DEVAM EDECEĞİZ

Ardından konuşan AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci şu şekilde konuştu: ‘ 14 Mayıs 2023 seçimleri için Cumhurbaşkanım ve son başbakanımız Binali Yıldırım’ın tensipleri doğrultusunda ikinci sıra milletvekili olarak seçimlere girme durumunda kaldım. Bizde bu anlamda il başkanlığı görevini Çetin Özyurt’a devretmiştim. Kıymetli başkanımız seçim dönemi boyunca teşkilatımızla birlikte özverili ve vefakar bir şekil de çalışmalarını devam ettirdi. Hepinizin huzurunda kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum. Salı günü tekrardan göreve getirildim. İnşallah bundan sonrada il başkanı olarak görev yapmaya sizlerle birlikte olmaya ya devam edeceğiz. Bundan sonra yerel seçimler var. Hep birlikte teşkilatımızla gezilmedik yer, girmediğimiz mahalle ve sıkmadığımız el kalmayacak. Erzincan’da da en iyi sonucu alarak elimizden geleni yapacağız. Ben tüm dava ve yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.

PARTİMİZ MİLLETİMİZ ADINA NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPACAKTIR

27. dönem Erzincan AK Parti Milletvekili Burhan Çakır ise konuşmasında: ‘ geçmiş dönem seçimlerinde hep birlikte güzel başarılar elde ettik. Geçtiğimiz seçimde de bir ordu komutanı edasıyla Çetin Özyurt başkanımız çok güzel bir süreç yönetti. Seçim sürecinde de hepimiz üzerimize düşen görevi yaptık. Ben inanıyorum ki önümüzdeki dönemde de hiç birimizin menfaati olmadan partimiz milletimiz adına ne yapılması gerekiyorsa yapacaktır. Fenerbahçe den Real Madrid’e transfer olan ve 24 numaralı formalı seçen Arda Güler’e teşekkür eden Çakır, Arda mutlaka Erzincan’a gelecek bizlerle birlikte olacak” diyerek katılımcılara teşekkür etti. 

YENİDEN ERZİNCAN’DA AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNE BAŞLAYACAĞIZ

Son olarak konuşmasını yapan Erzincan AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman ise konuşmasında: ‘ 14 Mayıs seçimlerinde Mehmet Cavit Şireci’yi milletvekili adayı oldu. Bu süreçte de il başkanlığı görevini Çetin Özyurt’a devrettik. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde Çetin Bey buradaki tecrübelerini iyi bir şekilde yürüttü. Bu dönemde birlik beraberlik içerisinde bir seçim yaptı. Şimdi yeni bir dönem başlıyor. Mehmet Cavit Şireci,  Erzincan il başkanlığına yeniden getirildi. Bundan sonra belediye başkanı seçimleri var. Bu birlikteliğimiz devam ettireceğiz. İnşallah yeniden Erzincan’da AK Parti belediyeciliğine başlayacağız. Sizlere güveniyorum. Bu seçimde de elimizden geleni yapacağız’  dedi.

Toplantıda yapılan konuşmaların ardından Milletvekili Süleyman Karaman ve 27. Dönem milletvekili Burhan Çakır Çetin Özyurt ve yeniden il başkanlığına getirilen Mehmet Cavit Şireci’ye çiçek ve plaket takdimi yapılarak tören son buldu.