Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

70 kişilik MUSİAD heyeti Erzincan’da toplandı

MÜSİAD Bölge Toplantısı Erzincan’da gerçekleşti. Toplantıya Genel Merkez Ticaret Ofisi Başkanı, Teşkilatlanma Başkanı, 3. Bölge sorumlusu ile Erzurum ve Gümüşhane’den toplam 70 kişilik heyet geldi.

MÜSİAD Bölge Toplantısı Erzincan’da

MUSİAD Erzincan Şubesi Bölge toplantısında misafirlerini ağırladı. Toplantı öncesinde Genel Merkezden Ticaret Ofisi Başkanı Faruk Guzeldere, Müsiad Teşkilatlanma başkanı 3. Bölge sorumlusu Yaşar Kaymakcioglu, Erzurum Müsiad Başkanı Abdulkerim Kavaz, Gümüşhane Müsiad Başkanı Cihan Canli, ve beraberindeki 70 kişilik iş adamları ile önce Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolatı, Kızılay ve Erzincan Belediyesinin işlettikleri madensuyu tesislerini, Sera alanlarını, Ergan dağını ve yatırımları yerinde ziyaret ederek yatırımlar hakkında bilgi aldılar.

Heyetin programı hakkında bilgi veren MUSİAD Erzincan Şube başkanı Ertan Buyruk; ziyaretlerin ardından Erzincan Şubesi üyesi iş insanına ait bir otelde de misafirlere iftar programı verildi. Akabinde Erzincan Müsiad Ticaret Ofisinin hazırlamış olduğu sektörel iş görüşmeleri yapıldı. Oldukça verimli geçti. Hep sorulur ya Müsiad ne iş görüyor. Tamda buna cevaben, şehirleri bir araya getirerek (B2b) İşletmeler arası işbirliği ve satın alma süreçleri görüşmeleri sağlıyor. Diyalogları geliştiriyor, komşuluk ilişkilerini arttırıyor ve ticaret yapıyor.

Ramazanın bereketiyle Allah nasip ederse daha çok Erzincan’ın dışarıda ve içeride temsil edilerek tanıtılacağını belirten Başkan Buyruk, Toplantının Erzincan ve tüm Musiad ailesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantıya katılım sağlayan heyet misafirperverliklerinden dolayı Erzincan Musiad’a teşekkür ederek, bundan sonra ticaretin çok daha fazla olması noktasında çalışmalara hız vereceklerini ifade ettiler.