Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

5 yaşındaki Elif Liya Ayazlı’dan dolandırıcılığa karşı anlamlı mesaj

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hikmet Çağrı Ayazlı'nın 5 yaşındaki kızı Elif Liya Ayazlı Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt’u makamında ziyaret etti.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü

Hafta içi Elif Liya Ayazlı, “Dolandırıcılık girişimlerine karşı dikkatli olun” videosu sosyal medyada viral olmuştu. 5 yaşındaki Elif Liya Ayazlı’nın dolandırıcılık konularına karşı videolu uyarısı bir anda Erzincan’da günün konusu oldu.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis memuru Hikmet Çağrı Ayazlı’nın dünyalar güzeli 5 yaşındaki kızı Elif Liya Ayazlı’nın övgüye şayan bilgisi ve “Akıl yaşta değil baştadır.” sözünü hatırlatan videolu müthiş performansı büyük beğeni toplamıştı.

5 yaşındaki Ayazlı annesi Sema Ayazlı ve babası Hikmet Çağrı Ayazlı ile Emniyet Müdürü Kurt’u makamında ziyaret ederek keyifli vakit geçirdiler. Ziyarette Kurt: “”Ne güzel ki çocuğunuzu sevgiyle büyütüyorsunuz emek verip zaman harcıyorsunuz bu yüzden, karşımda sevgi ile yetişmiş bir çocuk var. Sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Ziyaretlerin sonunda İl Emniyet müdürü Kenan Kurt tarafından minik Elif Liya Ayazlı’ya teşekkür belgesi ve hediye takdim edildi