Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

30 Ağustos, Türk Milletinin bağımsızlığa kavuşmasında ki en önemli tarihlerden birisi olmuştur

30 Ağustos Zafer Bayramımı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımlayan İYİ Parti Erzincan Merkez İlçe Başkanı Veda Bingöl; Büyük Zaferin, Türk milletinin bağımsızlığını tüm dünyaya bir kez daha ilan ettiği tarihsel bir dönüm noktası olduğunu vurguladı.

30 Ağustos Zafer Bayramımı

Ecdadımızın büyük fedakârlıklarla örülü tarih sayfaları ve kanla yoğrulmuş dualarla kurulmuş cennet vatanımız, 30 Ağustos zaferiyle eşsiz bir şekilde taçlanmıştır diyen başkan Bingöl mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde gerçekleşen Büyük Taarruz’un, işgal altındaki vatan topraklarının düşmandan temizlendiği ve İstiklal mücadelesinin büyük bir zaferle taçlandığı bir dönüm noktası olduğunu aktardı.

30 Ağustos 1922 Gazi Mustafa Kemal Atatürk başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz, vatanımızın düşman işgalinden kurtarılarak, Türk Milletinin tarih sahnesinde bağımsızlığa kavuşmasında ki en önemli tarihlerden birisi olmuştur. Bu zafer pervasız bir işgalle tarihe gömülmek istenen bir milletin, küllerinden yeniden doğarak şahlanarak kendisine geldiği destanı olmuştur. 

30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve milletimizin Zafer Bayramını kutluyorum” ifadelerine yer verdi.