Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor lider Kastamonu sporu mağlup etti; 2-1

TFF 2. Lig Kırmızı gurup 20. Hafta mücadelesinde kendi sahasında lider Kastamonu sporu konuk eden 24Erzincanspor her iki yarıda attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

TFF 2. Lig Kırmızı

Şubat Şehir stadyumunda oynanan 20. Hafta mücadelesinde 24Erzincanspor lider Kastamonu sporu 2-1 mağlup etti.

Hafta içi süper lig takımlarından Adana Demir sporu Ziraat Türkiye kupasında 120 dakika sonunda eleyerek adını son 16 takım arasına yazdıran 24Erzincanspor yorgun çıktığı zorlu mücadeleden galip ayrılarak 3 puanın sahibi oldu.

Maça hızlı başlayan ve 8. Dakikada serbest vuruştan Çınar ile golü bularak 1-0 öne geçen 24Erzincanspor gol sonrası bulduğu net gol pozisyonları değerlendiremeyince konuk Kastamonu spor 39. Dakikada Ramazan Keskin ile eşitliği sağladı. 1-1. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol olmayınca devre 1-1 sona erdi.

Yarıya da istekli başlayan Taraf 24Erzincanspor oldu. Sağ kanattan Ziya’nın taşıdığı topla ceza sahası içerisinde buluşan Kubilay düzgün bir vuruşla takımını yeniden öne geçirdi. 2-1 Gol sonrası beraberlik için gol arayan konuk takım Kastamonu spor defans ve kaleci Erdi’ ye takılırken ev sahibi takım 24Erzincanspor farkı açacak pozisyon bulmasına rağmen değerlendiremeyince mücadele ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğü ile tamlandı. Hakem Semih Kurt’un çok kötü bir yönetim gösterdiği maçta konuk takım oyuncuları da yenilgiyi kabullenemeyince maç sonu kötü görüntüler ortaya çıktı.

Mücadeleden 2-1 galip ayrılan 24Erzincanspor puanını 36 yaparak 4. Sıradaki yerini korudu. 24Erzincanspor Cumartesi günü gurupta 2. Sırada bulunan Iğdır spora konuk olacak.

24Erzincansporda teknik direktör Bülent Akan maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Lider Kastamonu sporu yenerek puan farkını indirdiklerini söyleyerek, Kastamonu spor iyi bir takım, çok iyi ayakları var. Hafta içi Ziraat Türkiye kupasında süper lig ekiplerinden Adana Demir spor ile oynadık ve 120 dakika donrasında penaltı atışları ile tur atladık. 2. Ligden kupada kalan tek takım 24Erzincanspor buda bizim için büyük bir guru kaynağı. Lige döndüğümüzde yorgun olmamızdan dolayı lider Kastamonu spor maçımızın zor olacağını biliyorduk ama kaygılandığımız kadar olmadı galip geldik. Bu hafta sonu Cumartesi günü gurubun güçlü takımlar Iğdır spora konuk olacağız. Biz hemen çalışmalara başlayacağız o maçtan da mutlaka galip gelmek için gideceğiz” dedi.

Haberler