Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor deplasmanda kayıp

TFF 2. Lig Kırmızı gurupta şampiyonluk mücadelesi veren 24Erzincanspor deplasmanda karşılaştığı lider Amed spora 4-1 mağlup olarak şampiyonluktan uzaklaşırken PLAY OFF mücadelesini sürdürüyor.

TFF 2. Lig Kırmızı

Diyarbakır stadyumunda oynanan ve Tarık Güldal’ın yönettiği mücadelede lider Amed spor konuk ettiği 24Erzincansporu 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürürken mağlup olan 24Erzincanspor 58 puan ile 4. Sırada kaldı.

Stadyumu dolduran 35 bin seyirciyi arkasına alan  lider Amed spor mücadeleye hızlı başlayan taraf olurken konuk 24Erzincanspor kontra ataklarla gol aradı. Her iki takımına atakları sonuçsuz kalınca mücadelenin ilk devresi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya biraz daha istekli başlayan konuk takım 24Erzincanspor 58. Dakikada Kubilay Yılmaz ile takımını deplasmanda 1-0 öne taşıyan gole imza attı. Gol sonrası ataklarına hız veren ev sahibi takım Amed spor sadece 2 dakika sonra 60. Dakikada Mert Çapar ile eşitliği sağladı. 1-1

Liderliği kaybetmek istemeyen ev sahibi takım Amed spor 65. Dakikada Berk İsmail ile 2-1 öne geçti. Beraberlik için öne çıkan konuk takım 24Erzincanspor hızlı gelen Amed sporun ataklarını kesemeyince Amed spor bu kez 77. Dakikada Çekdar Orhan ile 3. Golü buldu. Mücadelenin uzatmalarında Veli çetin ile 4. Golü bulan ev sahibi takım mücadeleden 4-1 galip ayrılarak puanını 68’ e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Mağlubiyet ile 58 puanda kalan 24Erzincanspor 4. Sırada kaldı.

24Erzincanspor 32 hafta mücadelesinde 3 Nisan Çarşamba günü sahasında Karaman FK sporu konuk edecek.