Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

24Erzincanspor 8 maçtır yenilmiyor

TFF 2. Lig kırmızı gurupta mücadele eden ve oynadığı son 7 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Anagold 24Erzincanspor lider Amed Sportif Faaliyetleri ağırladı. Kıran kırana geçen mücadelede tek eksik gol sesiydi.

TFF 2. Lig kırmızı

Maç başladığı gibi golsüz sonuçlandı. Bu sonuç her iki takımada yaramadı. 24Erzincanspor eksiklerine rağmen rakibine sahada adeta ecel terleri döktürdü.

ÜST SIRALAR İYİCE KARIŞTI

Kırmızı siyahlı Erzincan temsilcisinin dün iki puan kaybetmesi ve Kastamonu sporun yenilmesinin ardından ligde üst sıralar adeta yangın yerine döndü. Isparta ve Iğdır haftayı 3 puanla kapatan ekipler oldular. İkinci sırada bulunan Isparta spor lider Amed ile olan puan farkını 3’e düşürdü. 24Erzincanspor ise 23 puanla 5. Sırada kendine yer buldu.

Deplasmanda oynadığı 6 maçta 9 puan toplayan 24Erzincanspor, yine deplasmanlarda attığı 12 golle de 2. Ligdeki tüm takımların içerisinde en çok gol atan takım konumunda. Deplasmanlarda karşılaştığı Kastamonu spora 2-0 yenilen kırmızı siyahlı ekip, Soma spor ve Denizlispor’la 1-1 berabere kaldı, Düzce sporu 6-0 ve İskenderun sporu da 4-1 yenme başarısı gösterdi.

İÇ SAHADA 14 PUAN

Anagold 24Erzincanspor kendi evinde oynadığı 6 maçta 4 galibiyet 1 mağlubiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puan topladı ve geçtiğimiz sezona göre daha başarılı bir istatistik yakalamış oldu. Bilindiği üzere Anagold 24Erzincanspor kendi sahasında Menemen spora 2-0 yenilmiş Sarıyer’le 2-2 berabere kalmıştı. Kırmızı siyahlılar kendi sahasında İnegöl spor’u 1-0, Iğdır FK ’yi 2-0, 68Aksarayspor’u 1-0 ve Uşak spor’u da 2-0 yenme başarısı göstermişti. Kırmızı siyahlılar Amed Sportif ile de 0-0 berabere kaldı.

KARAMAN MAÇI HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN BAŞLADILAR

Anagold 24Erzincanspor 19 Kasım 2023 Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Karaman FK maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Bülent Akan nezaretinde çalışan kırmızı siyahlılarda sarı kart cezası sebebiyle Amed karşısında oynayamayan Çınar Karaman maçıyla birlikte tekrar formasına kavuşacak.