Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

17 haftadır yenilmeyen takım

Erzincan 1. Amatör Futbol Ligi’nin 17. Hafta Karşılaşmasında Tercan17 şubat spor ile Gençler Birliği Şavak spor karşılaşmasında Gençler Birliği Şavak spor Tercan17 şubat sporu 4-0 yenerek yoluna namağlup olarak devam etti.

Erzincan 1. Amatör Futbol

Gençler Birliği Şavak spor sezonda 72Gol atarak şampiyonluğa giderken yediği Gol 9 puanı ise 47 olarak liderliğini korumaya devam ediyor.

Gençler Birliği Şavak spor Teknik direktörü Engin Şimşek maç sonrası yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi “Öncelikle Erzincan amatör liginde top oynayan bütün arkadaşlarımıza kulüplerine başarılar diliyor onları tebrik ediyorum. Biz 17 haftadır sahalardayız güzel bir takımımız var yetenekli oyuncularımız var bizi destekleyen çok iyi bir tarafımız ve yönetimimiz var. Ben taraftarımıza ve yönetimimize yenilgisiz devam eden sporcularıma çok teşekkür ediyorum.

Dostluğu ve kardeşliği pekiştiren Spor bizlere zaman zaman da aldığı galibiyetlerle gurur yaşatıyor şu ana kadar yolunuza namağlup olarak devam ettik. Sezonun son maçlarındayız artık kazasız belasız tamamlayarak inşallah amatör ligde şampiyon olarak yolumuza devam edip daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Bizlere maddi manevi her türlü desteğini sağlayan yönetim kulübümüze taraftarımıza ve futbolcularıma da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Amatör ligde oynayan bütün arkadaşlara da başarılar diliyorum diye konuştu.