Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

11-13 yaş Kur’an Kursu öğrencileri Kur’an’a geçmenin sevincini yaşadı

Erzincan İl Müftülüğü Sümbül Valide Kız Kur’an Kursu Hafızlık hazırlık öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim’e geçme merasimi düzenlendi. Merasime, hafızlık hazırlık kursunda Kur’an’a geçen 11 ile 13 yaş arası 40 öğrenci hazır bulundu.

Erzincan İl Müftülüğü Sümbül

Erzincan Sümbül Valide Kız Kur’an Kursu eğitim salonunda gerçekleştirilen Hafızlık hazırlık öğrencileri veli buluşmaları etkinliğine İl Müftüsü Muharrem Gül, İHYA Vakfı Erzincan İl Başkanı Recep Topal, Kur’an Kursu öğreticileri, öğrenci velileri, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Erzincan il müftüsü Muharrem Gül böylesi değerli bir günde öğrencilerimizin Kur’an’a geçme töreninde bir arada bulunmaktan dolayı mutluluğunu ifade ederek; Dini eğitim görmek herkes için olduğu gibi çocuklar içinde olmazsa olmaz bir gerçektir. Amacımız çocukları Allah ve Peygamber sevgisiyle donatmak, vatana ve millete hayırlı bireyler olarak yetiştirmektir. Allah gecemizi mübarek kılsın” dedi.

Merasime katılan öğrenci velileri Sümbül Valide kız Kur’an Kursunda çocukları için verilen hizmetten ve aldıkları eğitimden memnun olduklarını belirterek başta İl Müftüsü Muharrem Gül olmak üzerek kurs öğreticilerine teşekkür etti.

Minik öğrencilerin Kur’an-ı Kerim okuyup ilahiler seslendirdiği programda minik öğrencilerin karate gösterisi ayakta alkışlandı. Program pasta kesiminin ardından İl Müftüsü Muharrem Gül tarafından öğrencilere belge ve hediye takdimi ile sona erdi.