Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yıldırım; Bu seçimde Ülkemizin birliği, bütünlüğü, bekası sandıkta oylanacak

Ak Parti geleneksel Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar İftarına katılan AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım; Emperyalist ülkeler Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirmek için çok gayet ettiler. Diş geçiremedikleri tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Ak Parti geleneksel Sivil

AK Parti teşkilatları ve milletvekili adayları, sivil toplum örgütleri ile bir iftar programında buluştu.  AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Binali Yıldırım, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, daha önceki dönem milletvekilleri ve belediye başkanları, önceki dönem il ve ilçe başkanları, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof . Dr Akın Levent, AK Parti İlçe ve Belde belediye başkanları, sivil toplum örgütleri temsilcileri, kanaat önderleri ve muhtarlar katıldı.  

AK Parti il başkanının ev sahipliğinde gerçekleşen ve yoğun bir katılımla gerçekleşen program İl Başkanı Çetin Özyurt’un hoş geldiniz konuşması ile başladı.

Ardından birer konuşma yapan Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman ve Burhan Çakır ile Milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci, katılımcıların ramazan ayını tebrik ettiler. 6 Şubat günü gerçekleşen depremde hayatını kaybedenlere rahmet temennilerinde bulunan konuşmacılar, buruk bir bayram yaşanacağını vurguladılar.  

Son olarak katılımcılara hitap eden Binali Yıldırım konuşmasına ramazan ayının ve yaklaşan bayramın hayırlara vesile olmasını temenni ederek başladı. Asrın felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet temenni eden Yıldırım, sözlerine ilimiz için planlanan yatırımları anlatarak devam etti. Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü: Burada bu geleneksel hale gelen iftar programında kanaat önderlerimiz, sivil toplum örgütlerimiz, muhtarlarımız, depremzede misafirlerimiz, siyasilerimiz var. Erzincan’ın kalbi burada atıyor. Yıldırım ardından yaklaşmakta olan seçimin önemine vurgu yaparak “seçimlerin Erzincan’ımıza ülkemize hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum” dedi.  

İSTİKRARIN SÜRMESİ İÇİN ADAYLARMIZA DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM

Şimdiye kadar çok seçim yaptık. Bir seçim daha yaklaşıyor. 15 seçim geçirdik. 15 seçimden Ak Parti olarak zaferle çıktık. Sizden aldığımız güçle memleketin her köşesine hizmetler götürdük. Bu seçimde istikrarın sürmesi için, büyümenin ve hizmetin devamı için adaylarımıza desteklerinizi bekliyorum.  

SON 20 YILDA ERZİNCAN’A YAPILAN YATIRIMIN KARŞILIĞI GÜNCEL RAKAMLARLA 130 MİLYAR LİRA.  

Ardından ilimizde yapılan fiziki yatırımlardan kısaca bahseden Yıldırım, ilimizi diğer illere ve ilçelere bağlayan önemli yol yatırımlarından bahsetti. Turna Çayırı barajının ve 8 gölet ile Ballı Barajı Projesinin tamamlanması ile bölgenin sulama ihtiyacının karşılandığını ifade etti. Havalimanımızın ülkemiz standartlarına yakışır modern bir yapıda inşa edildiğini ifade eden Yıldırım Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin Anadolu da Bir Dünya Üniversitesi sloganı ile büyüdüğünü vurguladı.

87 okulu 994 dersliği hizmete sunduk. Çok güzel bir stadyum inşası bitti, 3 bin kişilik spor salonu birçok yeni spor tesisimiz hizmete girdi. Yapılan her yatırım Erzincan için istihdam demek, kaynak demek. Çarşı Mahallesi, Taksim Mahallesi, Kızılay – Hocabey Mahalleleri kentsel dönüşümleri ve tüm TOKİ yatırımları ile bu güne kadar 13.044 konut inşası tamamlandı. TOKİ konutlarında deprem bölgesinde bir vatandaşımızın dahi burnu kanamadı. ERGAN Dağı Projesi yine turizm adına önemli bir yatırımımız. Polis Eğitim Merkezi Kampusumuz muazzam bir tesis olarak hizmete girdi. Sağlıkta devrim yaptık bu dönemde. 500 yataklı Erzincan Şehir Hastanesi inşaatı bitmek üzere. 250 yataklı Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi ek binası hizmete girdi. Yine birçok ilçede hastaneler, huzur evleri, sağlık merkezleri, çocuk merkezi hizmete girdi.

Gelirken bir yazı gördüm. Erzincan Hakkını alacak diye. Erzincan hakkını verir. Hak edene verir. Şimdiki vekillerimiz burada. Mehmet Şireci bayrağı devralarak Ankara’ya gidecek inşallah. Süleyman Karaman’a, Mehmet Şireci’ye sahip çıkalım.  

DÜNYA BU SEÇİMİ KONUŞUYOR

Bu seçim sanki Türkiye’nin seçimi değil, dünyanın gözü bu seçimde. Kandil dağı aleni şekilde diğer adayı destekliyor. Bunların derdi TERÖRÜ MEŞRULAŞTIRMAKTIR. TERÖRÜ MEŞRULAŞTIRMAK ŞEHİTLERİMİZİN RUHUNA SAYGISIZLIKTIR.

Bu seçimde Türkiye’nin yeni yüzyılını şekillendirecek kadroları seçeceğiz. Emperyalist ülkeler Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirmek için çok gayet ettiler. Darbe girişimleri boşa çıktı. Darbeyle istediklerini yapamayanlar terörü destekleyip, bizi köşeye sıkıştırmak istediler. Öte yandan muhalefete destek vererek Erdoğan’ı iktidardan indirmek istediler.  Teröre destek verenlerin derdi belli. Suriye’de işgal var. Irakta işgal var. Kafkaslarda Azerbaycan topraklarında işgal var. Diş geçiremedikleri tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Bölücülerin Fetocu’ların Hararetle Beklediği Bir Seçimle Karşı Karşıyayız. Bu Seçimde Ülkemizin Birliği Bütünlüğü Bekası Sandıkta Oylanacak.

Yıldırım; katılımcıların yaklaşan bayramını tekrar tebrik ederek sözlerini sonlandırdı. Program, ikramlar eşliğinde sohbetlerle devam etti.