Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerli otomobil TOGG Erzincan’da coşkuyla karşılandı

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun T10X modeli olan TOGG, Erzincan'da tanıtım çalışmaları kapsamında büyük ilgi gördü. Otomobili inceleyenler arasında hayranlık uyandıran TOGG, yerli üretim olması sebebiyle gurur verici olarak nitelendirildi.

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun

AK Parti Erzincan Milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci’nin kullandığı yerli otomobil TOGG, Erzincan’da vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Yerli otomobil TOGG ’a beraber binen Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır ve AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci vatandaşların yoğun ilgisi arasında Dörtyol Cumhuriyet Meydanına getirildi.

Yüzlerce vatandaş TOGG ile fotoğraf çekilmek için adeta izdiham yaşadı. Büyük bir coşkuyla karşılanan yerli otomobil TOGG AK Parti seçim ofisi önünde Cuma ve Cumartesi günleri Erzincanlılarla beraber olacak.

YAPARSA AK PARTİ YAPAR

TOGG ile ilgili konuşma yapan Milletvekillileri; “Yaparsa AK Parti yapar diyerek 14 Mayıs’ta bu yatırımların devam ermesi için ülkenin bekası için sandığa giderek hem yeniden Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı hem de Erzincan’dan AK Partiyi 2 –0 yaparak yine 2 milletvekili göndermenizi istiyoruz.  TOGG, yalnızca bir otomobil değil, Türk mühendislerimizin geliştirdiği modern teknoloji ile donanımlı bir araç olmakla birlikte ülkemizin gücünü, teknolojisini ve geldiği noktayı gösteren bir örnektir.

ÜLKEMİZ TÜRKİYE VİZYONUYLA DESTANLAR YAZIYOR

Ülkemiz birçok noktada bu örnekleri Cumhurbaşkanımız liderliğinde AK Parti’nin projeleriyle gerçekleştirdi. Havada milli muharip uçağımız, karada Togg’umuz, denizlerde TCG Anadolu gemisi ile ülkemiz Türkiye vizyonuyla destanlar yazıyor. Allah’a hamdolsun” dediler.