Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türk Kızılay’ı Erzincan Şubesinden Çay İkramı

Türk Kızılay’ı Erzincan şubesi tarafından 15 Aralık Dünya Çay Günü münasebetiyle Erzincan’ın en işlek bölgesinde açılan stantta vatandaşlara çay ikramı yapıldı. İkram gün boyu devam etti.

Türk Kızılay’ı Erzincan şubesi

Herkesin bildiği gibi çay, dünyada sudan sonra en çok tüketilen içecektir. Ayrıca dünyada kişi başına en çok çay tüketen ülkesi Türkiye’dir. Türkiye’de çay bir kültürdür,

Sabah kahvaltılarında, akşam sohbetlerinde, kek ve börek yanında sıklıkla tüketilen çay, aşırı tüketilmediği sürece stres azaltmaya ve kalp sağlığını artırmaya yardımcı oluyor.

İlk kez 15 Aralık 2005 tarihinde Hindistan’ın Delhi şehrinde kutlanmaya başlayan Dünya Çay Günü için her yıl çeşitli etkinlikler düzenleniyor ve kutlanıyor.

15 Aralık Dünya çay günü münasebetiyle Erzincan Dört yolda Türk Kızılay’ı Erzincan şubesi tarafından açılan stantta çay ikramında bulunuldu.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği çay ikramı ile ilgili konuşan vatandaş Yücel Yedigöl, 15 Aralık Dünya Çay Günü olduğunu bilmiyordum. Alış veriş için çarşıya çıktım. Burada çay ikram edildi, yok diyemedim. Burada görevli olan arkadaşlara ve Türk Kızılay’ına ikramlarından dolayı teşekkür ederim” dedi. 

15 Aralık Dünya çay günü münasebetiyle açılan çay standında gün boyunca vatandaşlara çay ikramı devam etti.