Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özker; çocukların huzur ve barış içinde iyi bir geleceğe umutla bakarak yaşamalarını diliyorum

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan İYİ Parti Erzincan il başkanı Ümit Özker; Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 103’üncü yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ımızı tüm Eskişehir büyük coşku ve gururla kutlayacağız” dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik

Özker mesajında; “Ülkemizi yasa boğan depremler nedeniyle bu yıl Ramazan bayramımızı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk bayramımızı buruk karşılıyoruz. Acılarımız büyük ama umut dolu bir geleceğin çok yakın olduğunu biliyoruz.

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 103’üncü yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’ımızı Erzincan’da büyük coşku ve gururla kutlayacağız. Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve ulusumuzun bağımsızlığı ve özgürlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, saygı ve şükranla anıyorum.

İlk defa 1929 yılında bayram olarak kutlanmaya başlanan 23 Nisan, Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya barışının simgesi olarak görülen dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Bu özel ve güzel gün vesilesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Dünyanın hemen her yerinde savaş, açlık, doğal afet, haksızlıklara ve açlığa maruz kalan tüm çocukların huzur ve barış içinde iyi bir geleceğe umutla bakarak yaşamalarını diliyorum” ifadelerine yer verdi.