Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Karaman, Hastane 2023’ün İlk yarısına Yetişecek

Yapımı hızla devam eden ve Erzincan’a modern mimari yapısı, konforlu üniteleri, hasta odaları, teknoloji imkânlarıyla hizmet verecek olan 500 yataklı Dörtyol Yerleşkesi Erzincan Devlet Hastanesindeki çalışmalar hızla devam ediyor.

Yapımı hızla devam eden

Erzincan AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, dört yol yerleşkesinde yapımı devam eden 500 yataklı modern devlet hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Erzincan AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman’a Erzincan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız eşlik etti.

Yapılan çalışmalar ve hastane ile ilgili açıklama yapan Erzincan AK Parti Milletvekili Süleyman Karaman konuşmasında: “bu günümüzü sağlığa ayırdık. İl sağlık müdürümüzden yeni hastane ve Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Erzincan’da sağlığın en iyi şekilde olması için hepimiz var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu hastanenin Erzincan’da hastalarımıza en iyi hizmet vermesi için çalışmalarımız hızla sürüyor. Yapımında direktifleriyle başlatan Cumhurbaşkanımıza ve emeği gecen herkese çok teşekkür ediyorum, Dört yolda merkezde önemli bir hastane. Tıp alanıyla ilgili bütün isteklerimiz Sağlık Bakanlığınca kabul edilecek inşallah ve de Erzincan’a layık bir hastane olacak. Hastanede çalışmalar hızla devam ediyor. 200 kişi bütün gücüyle çalışıyor.

Hedefimizde 2023 ilk yarısında bu hastaneyi bitirmek. Onun için planlarımızı yapıyoruz.

Diğer taraftan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde güzel olduğunu dile getiren Karaman,  burada hasta karşılama düzenleri, diğer taraftan poliklinik sayılarının arttırılması, yeni sistemlerin kurulması, yeni hekimlerin gelmesi dolayısıyla Erzincan’ın sağlık ihtiyacını karşılamak için il müdürümüz, başhekimlerimiz var gücüyle çalışıyor.

Erzincan’da sağlıklı yaşam için sağlığımızın daha iyi olması için hep birlikte çalışıyoruz. Bu hastane 500 yataklı olacak ve Erzincan’ın tüm ihtiyacını karşılayacak. Hastane bittiğinde binlerce kişiye konforlu hizmet verecek.

Bundan 2 yıl önce PANDEMİ Dünyayı kasıp kavurdu Erzincan’da PANDEMİYİ en ucuz atlatan iller arasında yer aldı. Dünyada da Türkiye bu konuda çok başarılı oldu’ diye konuştu.