Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gün; Çocuklar yarınlara umutla bakmamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan MHP ikinci sıra milletvekili adayı Aziz Gün; 23 Nisan, millet olmanın, bir olmanın, beraber olmanın ve diri olmanın ilkelerini içerir" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik

Gün mesajında; Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103.yıl dönümünü, birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gururunu ve sevincini yaşıyoruz. Kurtuluş Savaşı’yla başlayan bağımsızlık mücadelemiz sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılması aynı zamanda küllerinden doğan bir milletin Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurulacağını müjdelemiştir.  Millet iradesini hâkim kılmak için büyük bir özveriyle açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi o dönemde istiklalimiz ve istikbalimiz için önemli kararların alındığı bir yer olmuştur.  Böylelikle milli egemenlik temelinde bağımsızlık ışığı tüm yurda yayılmıştır.
Millî Mücadele’nin sistemli bir şekilde ilerlemesinde önemli bir gün olan ve Gazi Meclisimizin açılış tarihi olan 23 Nisan, millet olmanın, bir olmanın, beraber olmanın ve diri olmanın ilkelerini içerir. Bu anlamlı gün, tüm çocuklara bayram olarak armağan edilmiştir. Ecdadımız bu aziz milletin geçmişi ise çocuklarımız da bizim geleceğimizdir. Yarınlara umutla bakmamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Çocuklarımız, aziz vatanın yücelmesinde eğitimde, bilimde, sanatta ve sporda dünyada söz sahibi olacaktır.
Bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, Birinci Meclis üyelerini rahmetle minnetle şükranla yâd ediyorum. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle hayatımıza anlam katan çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, sevgiyle kucaklıyor ve gözlerinden öpüyorum” ifadelerine yer verdi.