Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan İl Müftülüğü 10. Yıl mezunlar buluşması çocuk şenliği düzenledi

Erzincan İl Müftülüğü 4-6 yaş 10. Yıl Mezunlar Buluşması Çocuk Şenliği, Müftülük Konferans Salonu’nda büyük bir katılım ve coşkuyla kutlandı.

Erzincan İl Müftülüğü 4-6

Erzincan il müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an kurslarının 10. yılına özel büyük coşkuyla kutlanan ve mezunların buluştuğu etkinliğe büyük katılım oldu.
Erzincan il müftülüğü konferans salonunda gerçekleştirilen program 4-6 yaş mezunlarından ve aynı zamanda hafız olan öğrenci  Taha Keskin’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı.
İl Müftüsü Muharrem Gül’ün günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Muharrem Gül konuşmasında 4-6 yaş Kur’an kurslarının öneminden ve gelişmesinden ve Erzincan İl Müftülüğü olarak her geçen gün artan   4-6 yaş Kur’an kurslarına halkın ilgisinden takdirle bahsetti. 
Erzincan İl Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin ve mezunlarının hazırladığı ilahi, Ront (çember, döngü, el ele tutuşarak halka halinde yapılan gösteri), piyes, sinevizyon gösteriminin ardından dua ile son buldu. 
Programın sonunda verdiği emeklerinden dolayı 4-6 yaş Kur’an kursu ögreticilerine İl Müftüsü Muharrem Gül tarafından teşekkür belgesi takdim edildi. Ayrıca 4-6 yaş Kur’an kurslarının hazırladığı etkinliklerin sergilendiği sergi ve çocuklar için pamuk şekeri, balon ve yüz boyama ile program ayrı bir renk kazandı.