Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan'da toplu bayramlaşma programı düzenlendi

Ramazan Bayramı nedeniyle Erzincan Belediyesinde AK parti Genel Başkan Vekili Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallıları Heyet başkanı Binali Yıldırım'ın katılımı ile il protokolüne yönelik toplu bayramlaşma proğramı düzenlendi.

Ramazan Bayramı nedeniyle Erzincan

Programa AK parti Genel Başkan Vekili Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallıları Heyet başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Vali Vekili Yunus Emre Temel, Erzincan Milletvekilleri Süleyman Karaman, Burhan Çakır, 3.Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci, Garnizon Komutanı Tümgeneral Davut Ala, Belediye Başkanı Bekir Aksun, EBYÜ Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Milletvekili Adayları Mustafa Sarıgül, Cemil Yavuz Aksu, Siyasi parti temsilcileri, Kurum Müdürleri, Stk temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 
Programda kısa birer konuşma yapan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Milletvekilleri Burhan Çakır, Süleyman Karaman ve Vali vekili Yunus Emre Temel katılımcıların bayramını tebrik ettiler.
Son olarak konuşmasını yapan AK parti Genel Başkan Vekili Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallıları Heyet başkanı Binali Yıldırım yaşanan deprem dolayısıyla bayramın buruk geçtiğini ifade etti.
Yıldırım konuşmasının devamında; Erzincan’a yapılan birçok yatırımın olduğunu ülke genelinde yatırımların hız j-kesmeden devam ettiğini belirterek; 14 Mayısta yapılacak olan seçimin yüzyılın seçimi olduğunu söyledi. Tüm dünya devletlerinin bu seçimi beklediklerini ve konuştuklarını söyleyen Yıldırım, Bu seçim sanki Türkiye’nin seçimi değil, dünyanın gözü bu seçimde. Kandil dağı aleni şekilde diğer adayı destekliyor. Bunların derdi terörü meşrulaştırmaktır. Terörü meşrulaştırmak şehitlerimizin ruhuna saygısızlıktır. Bu seçimde Türkiye’nin yeni yüzyılını şekillendirecek kadroları seçeceğiz. Emperyalist ülkeler Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirmek için çok gayet ettiler. Darbe girişimleri boşa çıktı. Darbeyle istediklerini yapamayanlar terörü destekleyip, bizi köşeye sıkıştırmak istediler. Öte yandan muhalefete destek vererek Erdoğan’ı iktidardan indirmek istediler.  Teröre destek verenlerin derdi belli. Suriye’de işgal var. Irakta işgal var. Kafkaslarda Azerbaycan topraklarında işgal var. Diş geçiremedikleri tek lider Recep Tayyip Erdoğan’dır.
Bölücülerin Fetocu’ların Hararetle Beklediği Bir Seçimle Karşı Karşıyayız. Bu Seçimde Ülkemizin Birliği Bütünlüğü Bekası Sandıkta Oylanacak” ifadelerine yer verdi. 
Erzincan Belediyesinde gerçekleştirilen toplu bayramlaşma programı verilen ikramlar ve toplu fotograf çekiminin ardından sona erdi.