Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erzincan Belediyesi "Geleneksel Toplu Sünnet Şöleni" için kayıtlar başladı

Erzincan Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği “Toplu Sünnet Şöleni” bu yılda gerçekleşecek. Ağustos ayında yapılması planlanan Toplu Sünnet Şöleni için başvurular başladı.

Erzincan Belediyesi'nin geleneksel hale

Erzincan Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen Geleneksel Sünnet Şöleni için kayıtlar başladı. Erzincan’da ikamet eden ve maddi imkanı bulunmayan çocuklar modern cerrahi yöntemlerle, steril koşullarda ücretsiz olarak sünnet ettirilecek.

Ağustos ayında yapılması planlanan ‘Geleneksel Sünnet Şöleni’ ne başvurular 19 Haziran 2023 tarihine kadar Çarşı Mahallesi Toki Konutları içerisinde yer alan Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne kayıt formu yoluyla yapılacak.

GELENEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Anne babalar için erkek evlatlarının ilk mürüvvetini gördüğü, mutlu oldukları günlerden biri olarak hatıralarında kalacağını dile getiren Belediye Başkanı Bekir Aksun,”Erzincan’da yaşayan çocuklarımızın bu mutluluklarını paylaşmaktan buna vesile olmaktan çok büyük bir haz duyuyorum. Bu geleneğimiz inşallah bundan sonraki yıllarda da devam edecektir.” dedi.