Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bayramlar, milletimizin ortak coşkusu ve hayatımızın müstesna günlerinden birisidir

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Ak Parti 26. Dönem Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle; Bayramlar, milletimizin ortak coşkusu ve hayatımızın müstesna günlerinden birisidir" dedi.

Ramazan Bayramı münasebetiyle bir

Karakelle mesajında şu ifadelere yer verdi “Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı, mükafatlarımızın ise sınırsız verildiği, hayır bereket , dua ve niyaz ayı ramazan ayından sonra bayrama erişmiş bulunmaktayız. Sevgi , hoşgörü, sabır ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, bu güzel manevi mevsimden sonra kardeşlik ikliminin ve dayanışma ruhunun tazelendiği bayramımızı hep birlikte yaşayacağız. 
Şefkat ve merhamet duygularının dünyalarla ölçülemediği bu ramazan ayında, Erzincan’da ve ülkemizin genelinde imkanlar çerçevesinde yardımlaşmanın en güzel örnekleri yaşanmış, toplumumuzdaki sevgi bağlarının güçlenmesi sağlanmıştır. Şimdi ise bu güzel bayram gününde güçlenen sevgi bağımızla birlikte kucaklaşmak, dosta düşmana karşı birlik ve beraberlik mesajları vermek gereklidir. 
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayından sonra bizi bayrama kavuşturan Allah’a hamd olsun. Milletçe 6 Şubat’ta büyük bir afet yaşadık. Bu vesile ile depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Bu bayramımızın kardeşliğe, birliğe, huzura ve barışa vesile olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Başta tüm Erzincanlı hemşerilerimin, ülkemizin ve İslam âleminin bayramını tebrik ediyorum” dedi.