Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler 'den bisiklet etkinliği

Demirkent TOKİ İlkokulu 3/A sınıfı öğrencileri 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında Bisiklet Turu düzenlediler. Katılımın yoğun olduğu Etkinliğe okul yöneticileri öğrenciler ve veliler katıldı.

Demirkent TOKİ İlkokulu 3/A

3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Demirkent TOKİ İlkokulu 3/A sınıfı öğretmeni Nermin Parmaksızoğlu, bisiklet turu etkinliğini her yıl düzenlediklerini belirtti. 
Velilerin de büyük ilgi gösterdiklerini ifade eden Sınıf öğretmeni Nermin Parmaksızoğlu sözlerine şöyle devam etti. “ Öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte okulumuzdan başlattığımız bisiklet turu yaklaşık 4 kilometrelik bir güzergah ile Erzincan Belediyesinin önünde bulunan Atatürk Anıtının önünde sona erdi. Bisiklet turumuza katılan herkese çok teşekkür ederim.”
Demirkent TOKİ İlkokulu Müdürü Ahmet Sağsöz ise yaptığı açıklamada, bu etkinliğin, bisiklet kullanımını sadece bir ulaşım aracı olarak görmeyip yaşam biçimi olarak görülmesine katkı sunmasını temenni ederek, etkinliği düzenleyen 3/A sınıfı öğretmeni Nermin Parmaksızoğlu ve öğrencilerine çok teşekkür etti.