Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlardan Depremzedelere Yardım Eli

Erzincan Köy ve mahalle muhtarları derneği yönetimi tarafından Elazığ ve Malatya'da yaşanan depremin ardından depremzedelere yönelik her evden bir battaniyede senden olsun adı altında yardım kampanyası başlattı.

Erzincan Köy ve mahalle

Erzincan Köy ve Mahalle temsilcileri dernek başkanı ve Kazım Karabekir mahalle muhtarı Oğuz Tekcan, yaptığı açıklamada, depremzedelere yönelik yardım kampanyası başlattıklarını duyurdu.

Tekcan, “Merkez üssü Elazığ olan 6,8 büyüklüğündeki depremde mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız için Erzincan Köy ve Mahalle muhtarları derneği olarak yardım kampanyası başlatıyoruz. Özellikle kış ayı olması nedeniyle hemşerilerimizin ağırlıklı olarak battaniye, ihtiyaçlarını göz önüne alarak başlattığımız kampanya kapsamında mahalle muhtarlıkları binalarımıza getirmeleri halinde toplanan yardımlar derneğimiz tarafından en kısa zamanda deprem bölgesine ulaştırılacak.

Başlattıkları kampanyayı sosyal medya ve Erzincan belediyesinden anons ettirdiklerini söyleyen Tekcan, “Deprem bölgesi olan ilimiz Erzincan olarak bizler şuan da depremzedeleri çok iyi anlıyoruz. Allah Ülkemize böyle acı afetler bir daha yaşatmasın. Şuana kadar depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralı olan hemşerilerimize de acil sağlık diliyoruz” dedi.