Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kızılay Erzincan Şubesi 1300 Aileye Ramazan Kolisi Desteği Sağladı

Türk Kızılay’ı Erzincan şubesi her Ramazan ayında olduğu gibi bu ramazan ayında da ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım etmeyi sürdürüyor. Kızılay Erzincan şubesi 1300 aileye ramazan kolisi desteği sağladı.

Türk Kızılay’ı Erzincan şubesi

 Her yıl düzenli olarak Erzincan Kızılay şubesine sağladığı 1 Milyon TL nakdi yardımını bu yıl da sürdüren Çalık Holding yaptığı 1 Milyon TL nakdi yardım ile 3 Bin 300 kişiye 300 TL nakdi yardım çeki ile 6 farklı marketlerde alışveriş yapmaları sağlanıyor.

Kızılay’ın Ramazan ayı münasebetiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım elini uzattığını ifade eden Türk Kızılay’ı Erzincan Şube Başkanı Volkan Burak Mumcu, “Kızılay olarak yıl boyunca İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım ulaştırıyoruz. Ramazan ayı münasebetiyle ise yardımlarımızda artış yaşanıyor. Erzincan’da faaliyet gösteren 6 market ile anlaşma yaparak vatandaşlarımıza ihtiyaçlarını gidip marketlerden temin etmeleri adına yardım çekleri verdik. Yardım çekleri dışında da gıda kolileri dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Yardımlarımız hali hazırda devam etmektedir. Yardımları bizzat personellerimiz ve Genç Kızılay gönüllüleri vatandaşların evine götürerek teslim ediyorlar. Kızılay olarak hizmette ara vermeden devam edeceğiz. Bu yardımların halkımıza dağıtılmasında emekleri bulunanlara teşekkür ediyorum.

Gıda kolilerinin yanı sıra bu yıl Türk Kızılay’ı tarafından yeni bir uygulamayı hayata geçirdiklerini söyleyen Türk Kızılay’ı Erzincan Şubesi Başkanı Volkan Burak Mumcu, “Belirlediğimiz vatandaşlarımızın cep telefonlarına göndereceğimiz kısa mesajla indirim marketlerden alışveriş yapabilecekleri nakit yüklemeler yapacağız. Yani vatandaşımızın cep telefonuna bir kısa mesaj gelecek ve bu kısa mesajdaki sanal alışveriş koduyla beraber belirteceğimiz indirim marketlerine gittiklerinde ve bu kodu gösterdiklerinde kredi kartı kullanıyor gibi harcamalarını yapabilecekleri bir işlem olacak. 470 Kişiye 250 TL tutarında yükleme yapılacağını belirten Mumcu, bu vatandaşlarımızın 70 kişisi Erzincan Kemah İlçesinden diğer 400 kişide ilimiz merkezden belirlendi” dedi.

Ramazan ayı içerisinde tüm yardımları tamamlayacaklarını da belirten Türk Kızılay’ı Erzincan Şubesi Başkanı Volkan Burak Mumcu, “Özellikle Çalık Holdinge çok teşekkür ediyorum, Her yıl olduğu gibi bu yılda yaptıkları 1 Milyon TL yardım ile 3 Bin 300 kişiye nefes oldular Allah Razı olsun. Hayırsever vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz. Ayrıca vatandaşlarımız fidye ve fitrelerini Kızılay’a bağışlamak kaydıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşmasını sağlayabilirler.” dedi.