Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kemahlılar Derneği depremzedeler için seferber oldu

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7, ve Elbistan ilçesinde ise 7,6 büyüklüğünde meydana gelen, Adıyaman, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya, Hatay, Osmaniye, Adana illerini de etkileyen deprem felaketinin ardından yardım kampanyaları devam ediyor.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7,

İstanbul Üsküdar Çengelköy de bulunan İstanbul Kemahlılar Derneği, Kahramanmaraş merkezli ve 10 il ve çevrelerinide etkileyen deprem sonrasında zepremzedeler için yapılan yardım çağrılarına sessiz kalmadı.
İstanbul Kemahlılar Derneği tarafından başlatılan yardım kampanyasına ilgi büyük oldu. Toplanan yardımların biran önce ihtiyaç bölgelerine gönderilmek üzere hazırlanan yardım tırlarında mevsim dolayısıyla ısıtıcı, battaniye, kalın mont, bot ve giysilerin yanı sıra diğer ihtiyaç maddelerinden oluşan 2 tır İstanbul Kemahlılar Derneği Başkanı   Hüseyin Çakmaktaş, Başkan yardımcıları Zeynep Hançar, Aziz Kondur, Şenel Kartal, Zühtü Özberk ve Kemahlıların katılımları ile deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı.

İstanbul Kemahlılar Derneği Başkan   Hüseyin Çakmaktaş yaptığı bilgilendirmede, Köy derneklerimizin ve hemşehrilerimizin beklentilerimizin çok üstünde  ve fedakarca getirdikleri yardım malzemeleri Yönetim kurulumuz, köy gençlerimiz ve hanımlar komisyonumuzun özverili çalışmalarıyla gruplara ayrılarak, paketlendi.
Üçgün ve iki gece geç saatlere kadar süren çalışmanın ardından  Üsküdar Belediyemizin temin ettiği tırlara yüklenip resmi makamlara teslim edilmek üzere yola çikarılmıştır.Katkı saglayan, emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.