Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hep Birlikte Başaracağız”

İstanbul Kemahlılar Derneği yönetim kurulu Darülaceze Başkanlığının organize ettiği “Hep birlikte başaracağız" sloganıyla başlattığı deprem bölgesi yardım kampanyasının devamlılığına ilişkin istişare toplantısına katıldı.

İstanbul Kemahlılar Derneği yönetim

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 şiddetli depremlerde 11 il etkilenmiş ve büyük yıkımlar meydana gelmişti. Deprem sonrasında Devlet ve sivil toplum kuruluşları depremin yarasının en kısa sürede sarılması için elbirliği ile yardım kampanyaları başlatarak deprem bölgelerine yardıma koşmuştu.

Dernek ve vakıf başkanlarının katılım sağladığı Darülaceze Başkanlığının organize ettiği “Hep birlikte başaracağız” sloganıyla başlattığı deprem bölgesi yardım kampanyası istişare toplantısında konuşan İstanbul Kemahlılar Dernek başkanı Hüseyin Çakmaktaş, her türlü destekle, yardımlaşma ve gönül birliği ruhuyla yanlarında olacağını söyledi.

Başkan Çakmaktaş, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve Yönetim Kuruluna, çok verimli ve samimi bir ortamda gerçekleşen toplantı ve Kemahlılar Derneğine göstermiş oldukları misafirperverlikleri için teşekkür ederek, yönetim kurulu adına çalışmalarında başarılar diledi.