Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönüllü 100 Emniyet Personeli Deprem Afet Bölgesine Uğurlandı

Afet bölgesindeki depremzedelere arama ve kurtarma çalışmalarına destek vermek için Erzincan il Emniyet Müdürlüğü kadrosundan gönüllü olan 100 personel gün içerisinde afet bölgesine hareket etti.

Afet bölgesindeki depremzedelere arama

Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş ilinde yürütülen arama kurtarma çalışmalarına katılmak üzere yola çıkan Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü personelleri, Erzincan Valisi Mehmet Makas, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Emniyet Müdür Yardımcıları ve İl Emniyet Müdürlüğümüz personeli tarafından dualar eşliğinde Emniyet Müdürlüğü yerleşkesi önünden uğurlandılar.
Uğurlamaya katılan Erzincan Valisi Mehmet Makas ve İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, İl Emniyet Müdürlüğü kadrosundan teşekkül gönüllü personellere verecekleri desteklerden dolayı teşekkür ederek, yollarının açık olması temennisinde bulundular.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Personelimize hayırlı yolculuklar diler, deprem bölgesinde vefat eden vatandaşlarımıza başsağlığı, yakınlarına sabırlar, yaralılara acil şifalar, personelimize ve afet bölgesinde yardıma katılan herkese kolaylıklar dileriz” denildi.

Deprem bölgesinde görev yapan Erzincan il Emniyet Müdürlüğü personeli sayısı bugün gönderilen personeller ile birlikte 300 personel oldu.