Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Destek olmaya devam edeceğiz

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ilde yıkıma sebep olan 7,7 ile 7,6 şiddetli depremler sonrasında Erzincan Barosu başkanı Av. Adem Aktürk, Erzincan Barosu olarak deprem illerinde baro başkanları ile işbirliği yaparak yardımlarını ulaştırdıklarını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli ve 10

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Erzincan dâhil ülkemizin pek çok yerinde hissedilen depremden etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten başkan Aktürk açıklamasında, Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın acil ihtiyaçlarına için; Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay’a yardım araçlarımızı gönderdik, istenilen malzemeleri ilk elden teslim ettik, dağıtımlara katıldık. Depremde zarar gören illerimize ve Barolarımıza destek vermek ve incelemelerde bulunmak için bölgeye gittik; meslektaşlarımız ve vatandaşlarımızla buluştuk. Acılarına ortak olduk, onları dinledik, taleplerini aldık; elimizden gelen her şeyi yapacağımızı söyledik. Depremin ilk anından bu güne kadar, depremzedelerin ihtiyaçları için emek, yardım ve desteklerini esirgemeyen meslektaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.

İYİ Kİ VARSINIZ

Deprem bölgesinde çok ihtiyaç olduğunu biliyoruz, destek olmaya devam edeceğiz. Enkaz altındaki vatandaşlarımıza bir an evvel ulaşılmasını temenni ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi.