Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Buyruk; Kudüs biz Müslümanların kırmızıçizgisidir

MUSİAD Erzincan şube başkanı Ertan Buyruk, “İsrail’in Mescid-i Aksa’da gerçekleştirdiği, Harem-i Şerif’in kutsiyetini ihlal ettiği İsrail tarafından gerçekleştirilen saldırıları lanetliyorum” dedi.

MUSİAD Erzincan şube başkanı

Buyruk yaptığı açıklamada; “Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın dini ve tarihi statüsünü değiştirmeye yönelik her türlü girişimin karşısında olmaya devam edeceğiz. Kudüs biz Müslümanların kırmızıçizgisidir.

Ramazan ayın da bulunduğumuz bu günlerde siyonist  İsrail polisi, işgal altında olan Doğu Kudüs’teki Mescid-i Aksa’ya çirkin bir baskında bulunması Kıble Mescidi’ne sığınan Filistinlilere ses bombası ve kauçuk kaplı mermilerle saldıran polis, yüzlerce yaralı ve göz altına alınmasına sebep olmuştur.  Ne zaman İsrail kendi iç siyasetinde güç yetersizliğe doğru gittiğini gördüğünde Binyamin Netanyahu denilen zalim siyonist Başbakan, Kudüs’e Filistinlilere ve Gazze’ye saldırarak aklınca güç kazandığını sanıyor.

Burada önemli olan dünya üzerindeki Müslüman ülkelerin artık buna dur diyebilmesi. Canı sıkıldığı zaman Gazze’ye, Kudüs’e saldırması insanlık suçunun önlenmemesi akıl tutulmasıdır. Bu işler acısı durum karşısında Türkiye dışında başka Müslüman devletlerin hiç birinden tepki almaması çok üzücü.

Erzincan MÜSİAD olarak buradan siz basınızın aracılığıyla tekrar bizim kırmızı çizgimiz olan Kudüs’e, Gazze’ye saldıran İsrail’i lanetliyoruz.” İfadelerine yer verdi.