Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beyefendi Bıstro & Nargile Kafe Açıldı

Erzincan da Beyefendi Bıstro & Nargile Kafe isminde yeni bir işletme açıldı. Erzincan’da ilkleri teşhir edecek olan işletmede Müşteriler farklı tatlar tatabileceği gibi zengin yemek menüsü ile de ihtiyaçlar rahatlıkla karşılanabilecek.

Erzincan da Beyefendi Bıstro

Açılışta bir konuşma yapan işletme sahibi Çağatay Mutlu, şunları kaydetti; “ Atatürk Mahallesi Şekerbank 353 Sokak No: 7 Şirketimiz hizmet sektöründe Şehrimizin farklı noktalarında birden fazla şubesi ile hizmet vermekte. Şirketimiz bünyesinde yeni bir şube açmanın heyecan ve mutluluğunu birlikte yaşıyoruz dedi.

Yeni açmış oldukları şubelerinin isminin Beyefendi Bıstro & Nargile Kafe olduğunu ve  yeni Şubelerini açarken neleri hedeflediklerini ifade eden Mutlu, Erzincan’da mimari olarak kimse tarafından kullanılmamış farklı bir tasarımla insanların rahatça hareket edebileceği ve geldiklerinde farklı tatlar tartabileceği zengin menüsü ile müşterilerimiz talep edeceği tüm ihtiyaçları rahatlıkla karşılanabileceği keyifli dakikalar geçirebilecekleri aileleriyle birlikte uzun vakitler geçirebilecekleri rahat edebilecekleri bir şube açılışı planladık.

Erzincan’daki tüm hemşerilerimiz şubemizi ziyaret etmeye farklı tatlardan tatmaya keyifli dakikalar geçirmeye ve bu kafemi ziyaret etmeye davet ediyorum. Yapmış olduğumuz şube açılışımızın Şirketimize Erzincan’ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Son olarak konuşan Vali Ali Arslantaş ise konuşmasında; “açılan iş yerlerini başarılı olabilmesi için iş yeri sahibinin işçi gibi olması gerekiyor. Beyefendi ismini görünce acaba sadece erkeklere hitap eden bir yer mi dedim kızlarımıza kızlar kafesi açmışlar ama öyle değilmiş. Açmış olduğunuz iş yerinin sağlayacağınız istihdamla Erzincan’a hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum” dedi.

Atatürk Mahallesi Şekerbank 353 Sokak ta yapılan Beyefendi Bıstro & Nargile Kafenin açılışına Açılışı gerçekleştirilen programa Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Bir önceki dönem belediye başkanı Cemalettin Başsoy, Erzincan CHP İl Başkanı Ayhan Doğan, MHP İl Başkanı Salih Aksu, Ülkü ocakları Başkanı Vasfi Karatepe, Eski MHP İl Başkanı Samet Çakmak, Erzincan Baro Başkanı Âdem Aktürk ve davetliler katıldı..