Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zonguldak’ta Puanlar Paylaşıldı

TFF Misli Com 2. Lig Beyaz gurupta 8. Hafta mücadelesinde Deplasmanda Zonguldak Kömür spora konuk olan ANAGOLD 24Erzincanspor ilk devresi 0-0 sona eren mücadelede 10 kişi kalmasına rağmen 1 puan ile dönmeyi başardı.

TFF Misli Com 2.

Zonguldak Devrek ilçe Stadyumunda oynanan TFF Misli Com 2. Lig Beyaz gurupta 8. Hafta mücadelesinde iyi mücadele ve pozisyon bulduğu mücadelede ANAGOLD 24Erzincanspor gol bulamayınca devre 0-0 sona erdi.

ANAGOLD 24Erzincanspor’un vuruşu ile başlayan ikinci devrede oyuna giren Batuhan 46. Dakikada çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 10 kişi kalan ANAGOLD 24Erzincanspor Kontrataklarla gol ararken ev sahibi takım Zonguldak Kömür spor eşitliği bozmak için kurduğu baskı sonuçsuz kalınca ikinci yarısını 10 kişi oynayan ANAGOLD 24Erzincanspor zorlu Deplasmandan da beraberlik ile dönerek aldığı 1 puan ile puanını 17 yaparak 2. Sırada ki yerini korudu.

8. hafta sonunda oynadığı 7 maç sonunda aldığı 5 galibiyet ve 2 beraberlik ile topladığı 17 puan ile bir maç eksiğiyle 2. Sırada yer ANAGOLD 24Erzincanspor ligin 9. Haftasında 11 Kasım da kendi sahasında Gümüşhane sporu konuk edecek.