Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Toyran, Ulalar spor Hak Ettiği Yere Gelecek

Bölgesel Amatör Lig 3. Grupta Mücadele eden ve oynadığı 8 maçta 2 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet ile topladığı 11 puan ile 7. Sırada bulunan Erzincan Ulalar sporda Teknik Direktörlük görevine Yılmaz Toyran getirildi.

Bölgesel Amatör Lig 3.

Lige Şampiyonluk hedefi ile başlayan Erzincan Ulalar spor, istediği sonuçları alamamasının ardından Teknik Direktör Fatih Ağaç ’ın istifası ile boşalan Teknik Direktörlük koltuğu için Yılmaz Toyran ile anlaşma sağlandı. Başkan Ferhat Murat Polat ile bir görüşme yapan Toyran, Erzincan temsilcisinin yeni Teknik Direktörü oldu. Oynadığı 8 maçtan 2 galibiyet 5 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak topladığı 11 puanla ligde 7. Sırada bulunan Erzincan Ulalar spor yeni teknik heyeti ile ilk antrenmanını 12 Kasım Salı günü yapacak.

YARDIMCI HOCA TURGAY İLHAN

Erzincan Ulalar sporda Teknik Direktör Yılmaz Toyran’ın yardımcılığına Erzincan futbol camiasının yakından tanıdığı Turgay İlhan getirildi. Takımdaki Kondisyoner Nurettin Duruer ise takımdaki görevine devam edecek. Teknik Direktör Yılmaz Toyran, Erzincan’ın Bölgesel Amatör Ligdeki tek temsilcisi olan Ulalar sporun hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Kadromuzun potansiyelini ortaya koyacağına ve birlikte çok çalışarak başarılı olacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.