Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarihi Skor 10-1

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2019-2020 sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren Erzincan Ulalar spor evinde oynadığı Çayeli spor karşılaşmasında rakibine 10 gol atarak müsabakayı 10-1’lik skorla tamamladı.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 3. Grup 16.’ncı hafta müsabakasında Çayeli spor ile Erzincan Ulalar spor karşı karşıya geldi.  Ligin ikinci yarısında yaptığı transferlerle fırtına gibi esmeye devam eden Ulalar spor, bu haftada rakibine gol oldu yağdı.

Erzincan Müstakil Atletizm sahasında oynanan karşılaşmayı Samsun Bölgesinden Ömür Bozkurt yönetirken, Eray Pınar ve Âdem Uçarsu ise yardımcılıklarını yaptı. Ümit Salkat’ın 4. hakem olarak görev yaptığı karşılaşmada Erzincan Temsilcisi Ulalar spor rakip filelere her iki yarıda 5’er gol atarak müsabakayı 10-1 kazanarak ligdeki yükselişine devam etti. 

Oynanan karşılaşmaya ilk dakikasından itibaren etkili başlayan Erzincan Temsilcisi Ulalar spor 4’üncü dakikada Abdulkadir Kaplan’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 18 dakika sonra Ulalar sporun devre arasında transfer ettiği golcüsü orta saha oyuncusu Ömer Halis Güven ile durumu 2-0’a getirdi. Maçın 28’nci dakikasında yine Ömer Halis Güven Ulalar sporun 3.’üncü golünü kaydetti. Karşılamanın 40’ıncı dakikasında Abdulkadir Kaplan tekrar sahneye çıkarak skoru 4-0’ra taşıdı.  İlk yarının son dakikasında Erzincan temsilcisi Furkan Özdemir ile durumu 5-0’a taşıyarak devre arasında soyunma odasına Ulalar sporun 5-0’lık galibiyet ile girdi. Maçın ikinci yarısına da gol ile başlayan Ulalar 45. dakikada Furkan Özdemir ile 6-0’lık üstünlüğü yakaladı. Maçın ikinci yarısında da atak futbolunu sürdüren Ulalar spor, 50 ve 65. dakikada tekrar sahneye çıkan Abdulkadir Kaplan skoru 8-0’a taşıdı. Rize Temsilcisi Çayeli spor 73. dakikada Ramazan Yılmaz ile farkı 7’ye düşürerek, skoru 8-1 yaptı. Maçın 83. dakikada ise Ulalar Şervan Örenç ile 9-1’e getirdi. Maçın 87’inci dakikasında sahanın etkili ismi Ahmet Ürer sahneye çıkarak kendisinin birinci takımın 10’uncu golünü kaydederek, maçı Erzincan Ulalar spor 10-1 kazandı. Bu galibiyet ile Ulalar spor puanını 31’e çıkararak grupta Lider Arhavi sporun ardından ikinci sıraya yerleşti.

MAÇA İLGİ YOĞUNDU

Oynanan karşılaşmayı Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu,  Erzincan Ulalar spor Başkanı Ferhat Murat Polat, Ulalar spor yöneticileri ve çok sayıda taraftar takip ederken, Anagold 24Erzincanspor teknik Direktörü Mustafa Kemal Kılıç’ta maçı izleyenler arasında yer aldı.

Erzincan Ulalar spor ligin 17’inci haftasında 9 Şubat Pazar günü Deplasmanda gurupta son sırada yer alan Torul Belediye Gençlik spora konuk olacak