Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şampiyon Sezona 3 Puan İle Başladı

TFF 2. Lig Beyaz Gurupta kurduğu kadro ile şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Anagold 24Erzincanspor sezonun ilk maçında Deplasmanda Amed Sportifi 1-0 mağlup ederek iyi bir başlangıç yaptı.

TFF 2. Lig Beyaz

Lige iyi bir başlangıç yapmak isteyen 2. Lig Beyaz gurubun yeni takımı Anagold 24Erzincanspor Diyarbakır şehir stadyumunda oynanan zorlu mücadeleyi 74. Dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Etem Erboğa’nın golü ile 1-0 galip gelerek sezona 3 puan ile başladı.

Maça Abdullah Balıkuv, Kaan Ergün, Batuhan Salman, Samed Karakoç, Uğurcan Bekçi, Etem Erboğa, Oğuz Özden Mümin Talip Pazarcı, Rıdvan Türker, Sefa akgün, Mert Akyüz, 11’ i ile başlayan Anagold 24Erzincanspor orta saha ağırlıklı geçen ilk devrede ataklardan gol sesi çıkmayınca devre 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya oldukça istekli başlayan Anagold 24Erzincanspor Amed Sprotifi kanatlardan getirdiği yan toplarla sıkıştırırken 55. Dakikada Amed spordan Abdullah Çetin Kırmızı Kart gördü. 10 kişi kalan rakibin üzerine daha fazla giden ve pozisyonlar bulan Anagold 24Erzincanspor 74. Dakikada kazanılan penaltı atışını gole çeviren Etem Erboğan takımını Deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra 2. Gol için baskısını sürdüren Anagold 24Erzincanspor gol bulamazken rakip Amed spora pozisyon vermeden mücadeleyi 1-0 kazanarak aldığı 3 puan ile lige iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Maç sonrası açıklama yapan Anagold 24Erzincanspor Sportif direktörü Erman Kılıç, Diyarbakır her zaman zor bir Deplasmandır. Yeni bir takım olmamıza rağmen oyuncularımız sanki uzun zamandır bir arada oynuyorlarmış gibi mücadele ettiler. Oyuncularımı oyunları ve gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. Bu maç bitti. Önümüzde sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraş spor maçımız var. Bu maça ara vermeden çalışmalarımıza başlayacağız. İnşallah sahamızda ki maçı da alarak iki de iki yaparız. Taraftarlarımız destek olmaya devam etsinler. Biliyorsunuz hafta başı bir SMS kampanyası başlattık. Tüm şehrimizin ve taraf taraftarlarımızın desteklerini bu kampanyaya sürdürmelerini bekliyoruz” dedi.