Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lidere Nazarlık Olsun

3. Lig 1. Gurup Lideri Anagold 24 Erzincan spor devrenin son maçında kendi sahasında baskılı oynadığı Yeni Ordu spor mücadelesinde 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybetmesine rağmen devreyi lider olarak tamamladı.

3. Lig 1. Gurup

3. Lig 1. Gurupta en fazla beraberlik alan ve en az gol yiyen takım olan Yeni Ordu spor Anagold 24 Erzincan spor mücadelesinden de beraberlik ile ayrılarak ligde ki 12. Beraberliğini alırken Lider Anagold 24 Erzincan spor bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince 2 puan kaybetti.

Yeni Ordu sporun vuruşu ile başlayan mücadeleye iyi başlayan Anagold 24 Erzincan spor Burak ve Kerem ile buldukları pozisyonları değerlendiremezken ender gelişen Yeni Ordu spor atağında 40. Dakikada Efe Çölbeyi ile bulduğu gol ile devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya da oldukça hızlı başlayan Anagold 24 Erzincan spor bulduğu net pozisyonları, Burak Ayhan, Kerem ve Ali ile cömertçe harcadı. İkinci devrede Tek kale oyun oynayan ve rakibine tek bir pozisyon dahi vermeyen Anagold 24 Erzincan spor 88. Dakikada ikinci yarı oyuna giren Ayhan ile bulduğu gol ile durumu 1-1 e getirdi. Maçın 5 dakikalık uzatmasında bulduğu pozisyonu da değerlendiremeyen Anagold 24 Erzincan spor devrenin son maçında 2 puan kaybederken ligdeki yenilmezliğini 16 maça çıkardı.

İlk devreyi lider tamamlayan Anagold 24 Erzincan spor oynadığı 17 maç sonunda aldığı 10 Galibiyet 6 beraberlik ve 1 yenilgi sonrası topladığı 36 puan ve 15 gol averajı ile en yakın rakibi Serik Belediye spor önünde 1 puan fark ile lider tamamladı. Anagold 24 Erzincan spor hafta içi Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur 2. Maçında Beşiktaş’ı konuk edecek. Ziraat Türkiye Kupası Maçı sonrası 5 günlük izin yapacak olan Anagold 24 Erzincan spor 24 Aralık tarihinde 10 günlük Antalya Kampına katılacak. Anagold 24 Erzincan spor ikinci devrenin ilk maçında 12 Ocak Pazar günü Serik Belediye sporu konuk edecek.