Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lider Beşiktaş Maçına Hazır

3. Lig 1. Gurup lideri ANAGOLD 24 Erzincan spor Perşembe günü oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında İstanbul VODOFONE Park ta karşılaşacağı mücadele öncesi son çalışmasını tamamlayarak İstanbul’a hareket etti.

3. Lig 1. Gurup

Hafta sonu oynadığı Tokat spor mücadelesini 1-0 kazanarak 15. Haftada liderlik koltuğuna oturan ANAGOLD 24 Erzincan spor, Perşembe günü karşılaşacağı Ziraat Türkiye kupası 5. Tur mücadelesi için İstanbul’a hareket etti. İstanbul hareketi öncesinde son antrenmanını yapan ANAGOLD 24 Erzincan sporda moraller yerinde. Oldukça neşeli geçen idman sonrasında açıklama yapan ANAGOLD 24 Erzincan spor teknik direktörü Mustafa Sarıgül, gurup lideri olmanın verdiği moral ve Motivasyonla son hazırlıklarımız tamamladık. Akşam İstanbul’a hareket edeceğiz. Yarın Beşiktaş ile Ziraat Türkiye kupasında 5. Tur birinci maçımızı oynayacağız. Her hangi bir sakatımız yok. Yarınki maçta hem sahada izleyen, hem de televizyonları başında bizleri izleyecek olan tüm taraftar ve futbolseverleri iyi maç izletmek istiyoruz. İnşallah oradan mutlu bir şekilde döneceğiz.

Bizler için sadece kupa maçı değil hafta sonu da oynayacağımız Sultanbeyli spor maçımızda çok önemli. Lider olarak çıkacağımız bu mücadeleden de galip ayrılarak Erzincan’a inşallah lider olarak dönmek istiyoruz. Ligin son haftasında sahamızda oynayacağımız Yeni Ordu spor mücadelesini de kazanarak devreye lider olarak girmek istiyoruz diyerek her iki maç içinde taraftar ve Erzincanlı hemşerilerimiz maçlarımıza bekliyoruz. Destek versinler. Tabi ki amacımız devreyi lider tamamlamak değil, lig sonunda şampiyon olmak” dedi.