Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kötü Futbol Puan Kaybı Getirdi 1-1

TFF 2.Lig Beyaz Gurup 16. Hafta mücadelesinde kendi sahasında gurupta sonuncu sırada bulunan Sivas Belediye spor ile geriye düştüğü mücadelede 1-1 berabere kalarak 23 puan ile 7. Sıraya geriledi.

TFF 2.Lig Beyaz Gurup

Erzincan 13 Şubat Şehir stadyumunda oynanan 16. Hafta mücadelesini Süleyman Bahadır, Serdar İla ve Cankut Gönenç hakem üçlüsü yönetti.

Mücadeleye iyi başlayan ve mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan ev sahibi takım 24Erzincan spor kanatlardan getirdiği toplarla gol arken konuk Sivas Belediye spor kontra atakla gol aradı.

20. dakikadan donra dengeyi kuran konuk Sivas Belediye spor 37. Dakikada Furkan Sağman’ın uzaktan attığı sut gol olunca 1-0 öne geçti. Geriye düşen ev sahibi takım devreye en az bir gol bularak girmek için baskısını artırırken devrenin son dakikasında sağ kanattan kullanılan korner atışında topa iyi yükselen Maksut Taşkıran beraberliği getiren gole imza attı. Devrede uzatma dakikaların da başka gol sesi çıkmayınca devre 1-1 sona erdi.

Devreye giderken konuk takımın oyuncusunun taraftara yönelik hareketleri hakem tarafından kartsız geçirilirken taşkınlık kısa sürede sonlandırıldı.

İkinci yarıya da hızlı ve istekli başlayan ev sahibi takımın gol çabalarına Sivas Belediye spor defansı izin vermezken konuk takım oyuncularının oyunu yavaşlatmalarına hakem de katkı sununca ikinci yarıda gol sesi çıkmadı ve mücadele ilk devrede atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Oynanan kötü futbol ve sonuca tepki gösteren taraftar göreve yeni getirilen Teknik Direktör Hikmet Sevim ve yönetimi istifaya davet etti.

16. Hafta sonunda oynadığı 15 maçta 23 puan toplayan 24Erzincanspor bir basamak gerileyerek haftayı 7. Sırada tamamladı. 24Erzincanspor 17 hafta mücadelesinde lider Amed spora konuk olacak.